Radu Bădoiu vine la Bistriţa să ne învețe mai multe despre fotografie

În perioada 25 – 27 martie 2016, la Bistrița, se desfășoară ”Atelier Q&A”, eveniment susținut de fotograful Radu Bădoiu, inițiator al seminariilor Reportage Session. Seminarul se adresează celor care doresc să învețe mai multe despre fotografie și cum își pot folosi aparatele foto DSLR. Evenimentul este dedicat pasionaților de fotografie, celor care au ales acest domeniu ca hobby și celor care își doresc să afle mai multe detalii despre cum să folosească în mod cât mai creativ aparatul de fotografiat.
Atelier Q&A este un curs intensiv, defășurat pe perioada a trei zile consecutive și își propune să răspundă la o serie de 12 întrebări, cu nu mai puțin de 267 de răspunsuri. De la motivația fotografului, la abordarea tehnică și artistică a subiectului fotografiat, discuțiile vor atinge subiecte de interes pentru cei care vor să își îmbunătățească abilitățile de fotograf. Pe lângă lucrul cu aparatul de fotografiat, participanții vor avea ocazia de a învăța cum se prelucrează și se alege o fotografie spre a fi publicată.
În sezonul Martie – Iunie 2016, Atelier Q&A se desfășoară în mai multe orașe ale țării, primul eveniment din această serie având loc la Bistrița, în perioada 25 – 27 martie 2016. Celelate orașe din țară și detalii despre datele de desfășurare găsiți mai jos:
Oradea - 15,16,17 Aprilie 2016
Sibiu - 22, 23, 24 Aprilie 2016
Arad - 10, 11, 12 Iunie 2016
București - 17, 18, 19 Iunie 2016
Costul participării la un Atelier Q&A la Bistrița este de 450 lei. Înscrierile se fac la [email protected] , menționând la subiectul mesajului : AtelierQ&A_Localitatea.

Atelier Q&A este parte a seminariilor de fotografie reportageSession, susținute de Radu Bădoiu și implementate de PRbeta Agency. Continental Hotels este partenerul logistic al evenimentelor.
Fotograful Radu Bădoiu are peste 10 ani de experiență în susținerea cursurilor și a taberelor de fotografie. A predat cursuri foto la Facultatea de Arte din București, este co-fondator al unor evenimente fotografice de succes (cum ar fi Portret de Femeie, Portret de Familie, Tabăra Foto pentru Bloggeri). De asemenea, Radu Bădoiu este inițiatorul proiectului Working People, singurul proiect fotografic din Europa de Est care se focusează pe a scoate în evidență oamenii care muncesc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5