Câştigă un training foto gratuit cu Dan Dinu

Vor fi premiate cele mai frumoase instantanee cu tema Earth Hour!

Anul acesta, la ediţia provocărilor, Dan Dinu, autorul expoziţiei fotografice „România Sălbatică”, alături de WWF-România, lansează o provocare dedicată celor pasionaţi de fotografie.
Dan Dinu oferă un training de fotografie de natură gratuit, pentru 20 de fotografi care realizează cele mai frumoase instantanee cu tema Earth Hour, în seara de 31 martie 2012, oriunde s-ar afla în România.
Trainingul va avea loc în Bistriţa, Capitala Earth Hour 2012, perioada de desfăşurare urmând a fi stabilită împreună cu participanţii.

Paşii provocării sunt următorii:

1. Trimite pe adresa [email protected], până pe 30 martie 2012, un email cu subiectul „Provocare foto Earth Hour”, în care comunici intenţia de a participa la concurs, oraşul în care te afli şi datele de contact;

2. Vom lua imediat legătura cu tine şi te vom informa în privinţa evenimentelor speciale Earth Hour din oraşul tău. Acestea vor fi prezentate şi pe www.ora-pamantului.ro;

3. Pe 31 martie 2012, surprinde cele mai semnificative momente dedicate Earth Hour şi fă o selecţie de 10 cele mai bune fotografii;

4. Trimite setul de fotografii pe [email protected] până pe 2 aprilie, la ora 22.00;

5. Pe 4 aprilie 2012, Dan Dinu şi WWF-România vor anunţa câştigătorii şi vor publica fotografiile acestora pe website-urile www.ora-pământului.ro şi www.wwf.ro.

6. Cele mai reuşite 3 fotografii vor fi publicate în galeria foto Earth Hour Internaţional, pe www.earthhour.org.
7. Pe 4 aprilie 2012, WWF-România va contacta câştigătorii pentru a planifica trainingul de fotografie.
Earth Hour a creat, de-a lungul timpului, o galerie impresionantă de imagini de pe tot globul, care surprind momentul stingerii luminilor la cele mai cunoscute clădiri din lume, redau emoţia oamenilor care dedică o oră Pământului şi transmit energia evenimentelor speciale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5