Bradul aparține pădurii și nu trebuie tăiat!

Iubește natura și renunță să cumperi neapărat un brad natural de Crăciun. Bradul aparține pădurii și nu trebuie uitat acest lucru! Fii în trend și înlocuiește bradul natural cu omologul său – bradul artificial de Crăciun. Bradul este întotdeauna piesa cea mai importantă din casă, este mai mult decât pare la prima vedere, în jurul lui se creează întreaga atmosferă festivă și magică a Sărbătorii.  

Bradul artificial verde care imită bradul real poate fi o alegere perfectă pentru seara de Crăciun. Culoarea verde ne amintește de copaci și pajiști, de păduri bogate, de viață și prosperitate. Este aproape imposibil ca această culoare să nu te facă să te gândești cât de greu crește un copac și cât de ușor este tăiat în ziua de azi. Te va încerca o stare de tristețe numai dacă îți zboară gândul la acest fapt.

Un brad artificial verde împodobit cu ornamente de Sărbătoare poate deveni cu siguranță cel mai frumos dar de Crăciun, pentru cei dragi.

Pentru a fi un modern, alege albastrul pentru bradul artificial de Crăciun. Albastrul este culoarea care simbolizează efemerul, irealul și intangibilul. Dar este și o culoare care te duce cu gândul la mare și la cer. Nuanțele intense de albastru calmează și îți stimulează gândirea intuitivă, te fac să ai o stare de bine, de încredere și forță interioară. Pentru a petrece o Sărbătoare de Crăciun senzațională, poți achiziționa un brad artificial albastru cu nuanțe de gri metalizat, pe care să-l împodobești cu globuri argintii și ornamente albastre lucioase, care vor impresiona pe orice invitat.

Auriul este minunat, este prețios și sofisticat. În Feng Shui auriul și bejul au semnificații pozitive, de eleganță și prosperitate. Un brad artificial auriu va crea o atmosferă de lux în casa ta. Cât de minunat este să vezi un brad de Crăciun auriu îmbrăcat în lumină, care emană o atmosferă ca de basm!

Albul și argintiul ca zăpada îți va induce o stare de bucurie. Cine nu ar fi încântat să vadă un peisaj de iarnă cu brazi acoperiți de zăpadă? Un astfel de efect vei crea și tu în casa ta, dacă alegi un brad artificial alb vei schimba complet decorul festiv din casă, de Sărbători. Albul este pur, relaxant și luminos, este ˮculoareaˮ sfințeniei, aleasă de regi (mai ales în Franța).

Un brad de Crăciun alb este elegant și modern, îți va aminti de vacanțele la munte, de fulgii de nea care îmbrăcau natura în haină albă, de bătăile amuzante cu bulgări de zăpadă și bucuria de a te da cu săniuța cu cei dragi. Argintiul este și mai interesant decât albul, deoarece un brad artificial argintiu va oferi și mai multă strălucire decât unul alb mat. Totuși ambele variante de brazi artificiali sunt frumoase dacă ținem cont de faptul că pot avea și luminile deja aplicate, acest lucru va spori efectul de strălucire și va avea o repercusiune fantastică asupra design-ului din casă.

Alegând un brad artificial de Crăciun ai avantajul de a-l decora într-o anumită culoare în fiecare an, cele mai festive fiind nuanțele de roșu și auriu, dar și albastru, alb și argintiu. Un brad artificial de Crăciun decorat în violet, sau chiar un brad artificial mov, va face senzație în fața invitaților pe care îi vei avea.

Un astfel de brad nu va fi deloc plictisitor, ba din contra, va atrage toate privirile, va fi privit cu admirație mai ales dacă în casa ta predomină un decor modern, un design contemporan sau exclusivist. Violetul reprezintă o culoare cu impact deosebit asupra oricui, care te ajută să te eliberezi de stres și de confuzie, are un puternic efect meditativ și spiritual.

Nu poți să spui că nu te impresionează de exemplu un apus de soare cu nuanțe de violet, acesta va avea întotdeauna un puternic efect vibrațional, magic asupra oamenilor. Nuanțele de violet sau mov fascinează, au fost purtate de cardinali dar și de regi (la aceștia veșmintele mov sugerau luxul și bogăția).

Pentru a crea un pic de magie de Crăciun, ai și varianta de a alege un brad artificial negru împodobit cu ornamente arginții, aurii, cât mai sclipitoare, și care să aibă o coroană bogată, luminată de numeroase beculețe ce vor străluci feeric în casă. Un brad de acest fel, cu crengile bogate și tot felul de globuri, decorațiuni lucioase ca oglinda și luminițe incorporate, va schimba extraordinar de mult întregul decor și va fi o încântare să-l privești în seara de Crăciun.

Crăciunul este cea mai importantă Sărbătoare din an, pe care o așteptăm cu nerăbdare și de aceea trebuie să ne pregătim din timp, să cumpărăm bradul potrivit, un brad artificial care să creeze o atmosferă minunată și caldă în casă, și să emane lumină pentru un efect deosebit în Ajun. Pentru a achiziționa un astfel de brad întră pe cele mai bune site-uri cu brazi artificiali ieftini de pe internet, unde poți beneficia de reduceri, oferte și chiar de transport gratuit pentru colet.

Comentarii

26/09/17 09:41
Cititor din Nasaud

Este o porcarie ordinara acest obicei, ca fiecare, de Craciun sa taie si sa puna in casa cate un "braduletz". Inchipuiti-va ca numai 2 milioane de familii din Romania, sa puna un astfel de braduletz, inseamna cate un munte despadurit...
Efectiv as da o lege cu ani grei de puscarie pentru cine este prins cu astfel de brazi taiati si/sau comercializati, fara autorizatie de cumparare si detinere ( valorificare ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5