Caius Cârcu (PMP): Alături de bistriţeni, împreună cu ei, cred că reuşim să învingem!

Caius Cârcu, locul unu la Senat din partea PMP, consideră că după 20 de ani de muncă în domeniul juridic de afaceri,  în care s-a lovit de legi care nu sunt adaptate la realitatea noastră, de vid legislativ sau de supralegiferare, a decis să pună umărul şi să participe la aceste alegeri pentru legislativul României.

"Lumea se schimbă într-un ritm care nu trebuie să ne lase indiferenţi şi nu ne poate îndemna să votăm aceleaşi modele de parlamentari. Se dovedesc învechiţi, neperformanţi. La programul nostru politic vor adera mulţi alţi parlamentari, este unul adaptabil. Avem nevoie de un mediu curat şi sănătos, de digitalizarea tuturor instituţiilor. Trebuie să creăm sisteme care să conducă la o uşoară adaptare a oamenilor la situaţiile neprevăzute. Am intrat în politică acum patru ani pentru că iubesc oamenii, locul în care trăiesc, judeţul, România. În toată munca mea am respectat oamenii, ţara şi dreptatea.

          Am ales cu tot sufletul PMP pentru că este singurul partid care are aceleaşi idealuri pe care le are fiecare român. Sunt proiecte pe care, dacă le-ai explica oricărui cetăţean, acesta ar fi de acord cu ele şi ar simţi că vin şi de la el: eliminarea pensiilor speciale, reducerea numărului de parlamentari, transparenţă în administraţie. Consider că, în 6 decembrie, românii vor aprecia şi vor alege parlamentarii care cred că-i reprezintă. Alături de bistriţeni, împreună cu ei, împreună cu oameni care respectă patriotismul, dreptatea, cred că reuşim să învingem", a precizat Caius Cârcu.

          Deputatul Ionuţ Simionca a ţinut să precizeze că beclenarul Caius Cârcu l-a sprijinit în elaborarea iniţiativelor legislative, cunoscând traiectoria unui proiect legislativ mai bine ca mulţi parlamentari. „Din perspectiva experienţei parlamentare şi a tehnicii legislative, Caius Cârcu are mai multă experienţă decât mulţi parlamentari din Bistriţa care nu au pus mâna să facă o lege. La cele 160 de propuneri legislative, dintre care 60 le-am iniţiat eu singur, multe au fost făcute de colegul Caius, un bun profesionist, care ştie legea. Multe dintre propuneri au trecut cu sprijinul lui. Îi mulţumesc”, a declarat Simionca.

Caius Cârcu are 46 de ani, este jurist de profesie, actvând la Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5