Călin Matei, liderul tineretului social-democrat din Rodna

Călin Matei a fost validat în funcție în urma unei conferințe de alegeri, care a reunit peste 35 de tineri din comuna Rodna și la care a participat vicepreședintele PSD BN -  senatorul Ioan Deneș, președintele TSD BN -  Bogdan Ivan și președintele PSD Rodna - Valentin Grapini. Din echipa de conducere a organizației TSD Rodna mai fac parte Iosif Pioraș, Valer Bodea, Viorel Slăvoacă, Andrei Scundea, Aurelian Vilinski, Bogdan Cozonac, Antonel Schnider, Alexandra Culcă – Vicepreședinți, Ciprian Sârbu – Secretar, Alexandra Stecz – Trezorier și Gabriel Mutu, Mârsa Ioana, Andreea Seni, Octavia Sohorca, Simi Colța și Magdalena Sângeorzan – membri în biroul politic local.

„Echipa TSD din Rodna este una dintre cele mai frumoase organizații locale, lucru care se datorează tinerilor de aici, dar și liderului PSD, care este tot un tânăr, Valentin Grapini. Cred că noi, generația tânără trebuie să promovăm un mod autentic de a face politică: generând idei de dezvoltare și nu critici nesfârșite; cred că e în interesul nostru, ca tineri, să ne asigurăm că ideile tinerilor din toate mediile sunt reprezentate la nivel decizional. Generația noastră are provocarea de a tranforma generația tânără într-o resursă pentru dezvoltarea țării noastre și de a identifica ideile care ne unesc și nu cele care ne dezbină. Împreună cu colegii mei din organizația județeană, cu cei din organizațiile locale sau cu alți tineri care nu au culoare politică, merită să credem că prin efort și muncă putem găsi mijloace prin care generația tânără își va găsi repere solide și va lupta să nu mai fie o nouă generație de sacrificiu.

Îi urez mult succes lui Călin și echipei sale, și îmi doresc ca măcar doi dintre colegii din TSD Rodna să fie prezenți și în Consiliul Local Rodna la alegerile locale din 2016”, precizează Bogdan Ivan, liderul TSD BN, într-un comunicat de presă.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5