La inițiativa deputatului Bogdan Ivan, tinerii social-democrați din Nord-Vest s-au reunit la Școala de vară: Viitorul sună bine!

Viitorul sună bine! Pentru prima dată după aproape doi ani ne-am reîntâlnit cu colegii din TSD la Școala de vară regională Nord-Vest. Cred că este un moment “0” pentru stânga din România. Un moment de reasumare a valorilor de stânga și de creare a unei alternative consistente la actuala guvernare.
Cred că doar iubind România și oamenii vom putea coaliza oamenii, ideile și proiectele care pot schimba în bine societatea noastră!
Le-am dezbătut și pus pe tapet alături de oamenii care au demonstrat că pot produce schimbarea comunităților: președintele CJ Bistrița-Năsăud - Radu Moldovan, Președintele CN PSD - Prof. Univ. Dr. Vasile Dîncu, primarul orașului Beclean - Nicolae Moldovan, deputații Daniel Suciu, Vlad Popescu Piedone, Radu Popa, George Șoldan, Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele CJ BN - Camelia Tabără și mai mulți colegi primari si viceprimari din județul Bistrița-Năsăud!
Alături de colegii mei din TSD Bistrița-Năsăud mă bucur că am dezbătut alături de prietenii noștri tineri social- democrați din București, Cluj, Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Timiș, Vaslui, Suceava, Brăila și Mureș, a transmis deputatul Bogdan Ivan, liderul TSD BN.

"Tinerii sunt viitorul, ei fiind cei care schimbă lumea cu fiecare idee bună pe care o au și pe care o transformă-n realitate. •
La Școala Regională de Vară TSD Bistrița-Năsăud, am avut plăcerea să văd o echipa tânără, determinată și hotărâtă să aducă idei și soluții pentru un viitor mai bun, un viitor atractiv pentru toți românii, de la mic la mare.
Felicitări, Bogdan Ivan pentru toată munca, implicarea și determinarea ta, dar și pentru frumoasa familie pe care ai format-o în rândul tinerilor social-democrați", a declarat presedintele PSD BN, Emil Radu Moldovan.

Comentarii

02/08/21 10:15
Gica contra

" Cantec, joc si voie buna " frate... pe banii cui ... ?

02/08/21 12:53
un cetatean

Tinerii sunt viitorul, dar nu cei din PSD! Vorbeste tovarasul Ivan despre initiative, cand exprimarea sa in limbaj de lemn este cea a comunistilor dinainte de 1989.
"Viitorul suna bine" este expresia tovarasei Pana, la umbra bardului Dragnea. Si cum a sunat viitorul, am vazut cu totii! Deci, inainte tovarasi pesedisti!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5