Camera de Comerţ şi Industrie BN a premiat cele mai bune firme. Cifrele din economia judeţului printre diplome, trofee, modă şi Anda Adam

*Vasile Bar, preşedinte CCI BN: Prezenţa în Topul Firmelor vine să confirme soliditaea afacerilor societăţilor comerciale incluse în acest clasament

Un număr de 221 de societăţi comerciale din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost premiate joi seara în cadrul celei de-a 20-a ediţii a Topului Firmelor organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) BN, în baza rezultatelor economice obţinute în anul 2012. Printre societăţile comerciale premiate se numără LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL, SC RAAL SA, ROMBAT SA, COMELF SA, ITALTEXTILA SĂRATA SRL, ROMFULDA PROD SRL.


La nivelul judeţului au depus documente financiare pentru activitatea desfăşuratã anul trecut peste 7.000 de firme, dintre care aproximativ o mie au îndeplinit condiţiile impuse pentru a intra în clasament. Principalele criterii care au stat la baza întocmirii Topului Firmelor din acest an au fost cifra de afaceri netã, care a trebuit sã fie de minimum 100.000 lei pentru microîntreprinderi şi de minimum 250.000 lei pentru IMM-uri şi întreprinderile mari, profitul realizat din exploatare, datoriile cãtre bugetul de stat şi eficienţa utilizării resurselor umane.


Firmele premiate în cadrul ceremoniei de joi seara provin din domeniul industriei, din turism şi comerţ, din domeniul serviciilor, al construcţiilor, domeniul cercetării-dezvoltãrii şi high-tech şi din domeniul agriculturii. CCI Bistriţa-Năsăud a mai acordat de asemenea "Trofee al creativităţii", primul loc fiind ocupat de SC Betak SA, şi a întocmit un top al exportatorilor, prima poziţie revenind Leoni Wiring Systems RO SRL.


De asemenea, Leoni Wiring Systems RO SRL a fost premiată şi pentru cel mai mare număr de angajaţi, 4.480 de locuri de muncă.


,,Poziţionarea în acest clasament acordă firmelor un certificat de bune practici în afaceri, recunoscut atât pe plan naţional cât şi internaţional, iar prezenţa în Topul Firmelor vine să confirme soliditaea afacerilor societăţilor comerciale incluse în acest clasament. Trebuie menţionat faptul că rezultatele economice pozitive obţinute de către firmele care se regăsesc în top au adus o contribuţie importantă la dezvoltarea economică şi socială a judeţului nostru. Sincere felicitări tutror celor care au ocupat un loc meritoriu în Topul Firmelor, ediţia a XX-a, odată cu urările noastre de succes pentru activitatea viitoare”, a declarat Vasile Bar, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud.


La eveniment au participat şi prefectul de Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, subprefectul Ovidiu Frenţ, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, primarul municipiului Bistriţa Ovidiu Creţu, primarul oraşului Beclean Nicolae Moldovan şi parlamentari locali.


Invitaţii au fost delectaţi cu o prezentare de modă, dansuri de societate, iar la final Anda Adam.


Foto: citynewsbistriţa.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5