Cămin Cultural şi drumuri asfaltate, din fonduri europene, la Colibiţa

Autorităţile locale din Bistriţa Bârgăului vor realiza, cu finanţare europeană, două investiţii importante pentru comunitatea din Colibiţa. Este vorba despre lucrările de edificare a Căminului Cultural, dar şi despre modernizarea unor drumuri de interes local.

         „În ambele proiecte finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Suntem la faza de evaluare a ofertelor depuse de firme pentru execuţia lucrărilor. Căminul Cultural este un proiect, în valoare de aproximativ 1,6 milioane lei,  finanţat prin Submăsura 7.6 – Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural, aferentă Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. La Colibiţa va ieşi un cămin cultural foarte frumos pentru că vom avea mai mulţi bani decât pentru investiţia similară de la Bistriţa Bârgăului”, ne-a declarat primarul Vasile Laba.

         Printr-un proiect finanţat pe Măsura 7,2, la Bistriţa Bârgăului vor fi asfaltate mai multe străzi cu o lungime 6,9 km. Pentru Colibiţa, este prevăzută modernizarea străzilor Valea Măgurii, Armatei, Cazarmei, Cămin şi Ciureni.

         „Fondurile europene reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea acestor comunităţi. Sper ca statutul de staţiune turistică  de interes local să ne poată ajuta când vom depune şi alte proiecte pe fonduri europene, să fim punctaţi pe o altă grilă”, ne-a mai declarat edilul comunei Bistriţa Bârgăului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5