Campanie Răsunetul ! Vezi cum poţi ajuta pe tatăl rămas cu 8 copii, dintre care unul de 2 săptămâni. Familia Ilovan şi-a condus ieri mama ( 36 ani) şi copilul ( 13 ani) pe ultimul drum !

În urma tragicului accident, sora noastră Gabriela Ilovan de 39 de ani și fiul ei Beniamin Ilovan de 13 ani, au trecut la Domnul, lăsând în urmă un tată (Dumitru Ilovan) și 8 copilași printre care și unul de două săptămâni.

Pentru cei care doriți să ajutați financiar familia rămasă, Biserica Penticostală din Rebrișoara va deschide un cont bancar pe numele familiei, care ulterior va fi afișat pe site-ul oficial al Bisericii noastre.

Pentru cei care doriți să ajutați familia prin oricare altă modalitate, vă rugăm să ne contactați.

Pastorii Bisericii BETEL Rebrișoara
Bădița Ioan: +40745680386
Ani Nicolae: +40740097695

Vă mulțumim pentru înțelegere și Dumnezeu să vă binecuvinteze!
..................
Ilovan Gabriela (mama)- 37 de ani și Ilovan Beniamin (fiul)- 13 ani au fit înmormântaşţi ieri la Biserica Penticostală BETEL din Rebrișoara.
Slujba de înmormântare aici:
https://www.facebook.com/betelrebrisoara/
..........................
Tragedie greu de dus pentru familia Ilovan, care astăziîşi îngroapă fiul de 13 ani, Beniamin, stins pe patul Spitalului din Târgu Mureş, şi mama de 36 de ani, Gabriela Ilovan (născută în Parva), căsătorită la Rebrişoara cu Dumitru Ilovan, care a trecut la cele veşnice în teribilul acccident din Parva. O imagine greu de privit aceea în care tatăl cu bebeluşul de 2 săptămâni în braţe, înconjurat de ceilalţi 7 copii se află lângă sicriile cu cei dragi ai lor. Ce poţi să le spui acestor copii când îşi văd mama fşi fratele fără viaţă ? Dincolo de tragedia morţii unui om tânăr este şi faptul că rămân în urmă opt copilaşi, cel mai mic doar două săptămâni fără mamă.
Gabi, mama, soferiţă, a murit pe loc.Beniamin se afla în maşină, se pare că pe scaunul din faţă şi a fost găsit în stop cardiorespirator de către echipajele medicale, iar după ce a fost resuscitat şi stabilizat, a fost trimis cu un echipaj aerian SMURD la o clinică de specialitate Târgu Mureş, unde s-a luptat pentru propria viaţă. Se pare că, Gabi a plecat miercuri dimineaţă spre Parva pentru a aduce un băiat care, împreună cu fiul ei, să ia autocarul de la ora 6 pentru a pleca la cules de struguri în Spania. Într-o curbă, pe DJ 172, în Parva, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.
În maşină se aflau cinci persoane, şoferul şi patru pasageri, dintre care, se pare că, trei erau copiii ei. Doi dintre copiii ei nu au fost răniţi, refuzând transportul la spital.
Bunul Dumnezeu să ocrotească familia Ilovan şi să-i dea putere pentru ca aceşti copii să crească mari, iar mamei şi fratelui lor să le dea odihnă veşnică!
Opt fraţi, dintre care cel mai mic de două săptămâni, şi cel mai mare de 19 ani, rămân fără mamă şi fără frăţiori, aceeaşi soartă o au şi verişorii lor, sora Gabrielei, Maria, având un accident de circulaţie în 2012, în Năsăud. Ea a fost lovită mortal de o basculantă în faţa bisericii. Despre cazul femeii din Coşbuc, ce a lăsat în urmă şapte copii orfani, fiind atunci ca un şoc pentru comunitatea de pe Valea Sălăuţei.
Ce poate fi în inima mamei celor două surori, care, din nou cu ochii în lacrimi s-a uitat spre cer la pierderea celei de-a doua fiice. Surorile au murit la şase ani diferenţă una de alta, exact diferenţa de vârstă dintre ele, şi, mai mult, amândouă erau însoţite de copiii lor în momentele producerii accidentelor. Dacă Gabriela a fost însoţită de trei dintre copiii ei, dintre care cel de 13 ani s-a stins din viaţă, Maria avea în braţe, în momentul accidentului, bebeluşul ei de două luni.
Şi pentru ca coincidenţele să meargă mai departe, dacă Gabi a avut accidentul în Parva, sora ei Maria a fost accidentată mortal de către un bărbat din Parva.
Video aici:
https://www.facebook.com/betelrebrisoara/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5