Candidaţii USL, în periplu electoral pe Valea Bârgăului

Biroul de presă al USL

În primele zile ale campaniei electorale, candidatul pentru Colegiul I Senat, Dorin Dobra, a vizitat Valea Bârgăului, locul unde și-a petrecut anii copilăriei. Însoțit de Doina Pană și Stelian Dolha, candidați ai USL la Camera Deputaților, Dorin Dobra a participat la o succesiune de evenimente, unde a cules sfaturi de la oamenii locului şi a vorbit despre planurile pentru această zonă.

La Prundu Bârgăului, prima oprire a fost la piață, unde au fost ascultate o parte a problemelor cu care se confruntă agenții economici locali, după care, în aceeaşi comună a susținut echipele de fotbal şi a acceptat invitația de a comenta meciul dintre Heniu Prundu Bârgăului şi Hebe Sângeorz-Băi. ,,Mărturisesc faptul că prezența mea aici nu este una întâmplătoare, ci una simbolică, prin care vreau să exprim susținerea şi promovarea sportului de orice fel. Avem nevoie de tineri competitivi şi condiții care să faciliteze performanța, motiv pentru care îmi voi canaliza acțiunile şi în această direcție’’, a precizat Dorin Dobra spre finalul meciului.

La Bistrița Bârgăului şi Livezile au avut loc două adunări cu cetățenii, prilej pentru a discuta viziunea generală asupra punerii în valoare a acestei regiuni. ,,Pentru evoluția Văii Bârgăului, am gândit un proiect cu caracter național, prin care să ne poziționăm pe un loc fruntaş pe harta României, în ceea ce priveşte preferințele turistice. Cunosc bârgăuanii ca fiind oameni hotărâți şi deschişi unor schimbări pozitive, aşa că propunerea mea nu cred că va fi greu de pus în aplicare. Proiectul vă implică pe fiecare dintre dumneavoastră şi urmează să vi-l prezint detaliat în perioada ce urmează’’ sunt cuvintele cu care şi-a încheiat Dorin Dobra prima vizită oficială în postura de candidat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5