Dorin Dobra (candidat USL Senat): Îmi iau angajamentul să aducem un al doilea mare investitor la Bistriţa

Dorin Dobra, candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul 1, susţine că de numele său se va lega venirea celui de al doilea investitor strategic la Bistriţa, asta cu suportul Camerei de Comerţ şi Industrie, dar şi al autorităţilor municipale şi judeţene.
“Astăzi încep să curgă invers cei patru ani până la care voi fi aici să vă prezint raportul. Cu toată seriozitatea, îmi asum ca în cele 1400 de zile, de numele lui Dorin Dobra să se lege venirea celui de al doilea mare investitor la Bistriţa. Nimic din ceea ce mi-am propus în viaţă a rămas neîmplinit.
Fac public acest angajament. Alături de Camera de Comerţ, alături de mediul economic privat pe care îl simt aproape, alături de Primăria Bistriţa pe care o felicit pentru lucrurile trainice pe care le face, alături de colegii mei de la Facultatea de Studii Euroepene, alături de colegii mei din Parlament şi din Guvern, voi iniţia întâlniri, prezenţa la târguri naţionale şi internaţionale şi activităţi de lobby, pentru al doilea mare investitor străin sau naţional, la Bistriţa. Din acel moment, cererea de locuri de muncă din Bistriţa creşte exponenţila, avem concurenţă la nivelul salariilor, iar cetăţenii Bistriţei nu au decât de câştigat.
E angajamentul pe care îl iau astăzi în faţa dumneavoastră”, a declarat Dobra, în cadrul unei conferinţe de presă.
Acesta a puncta că Parcul Industrial Bistriţa este “unul dintre exemplele de iniţiative locale USL ce poate crea şi va crea locuri de muncă”, fie prin relocarea activităţilor economice din oraş, fie prin atragerea investitorilor naţionali şi străini. .
Mai mult, Dobra va susţine la Bucureşti orice act normativ care determină crearea de locuri de muncă şi va iniţia personal legislaţie în acest sens. În plus, candidatul USL propune simplificarea actualei legislaţii, care îngreunează viaţa românilor.
“De activitatea unui parlamentar depinde viaţa comunităţii. De un Parlament de calitate depinde viaţa întregii Românii. Prin modul în care parlamentarii acţionează influenţează direct viaţa oricărui român”, crede Dobra. În acest context, candidatul USL se angajează că îşi va dedica toată energia, puterea şi forţa de muncă, în modul cel mai onest posibil, pentru un viitor mai bun ţara în care trăieşte, “între românii mei, aici, între bistriţenii mei”.

Comentarii

12/11/12 15:30
Vizitator

"Imi iau angajamentul....". O formulare caracteristica limbajului de lemn, tipic comunista, scoasa din contextul unui juramant UTC care suna cam asa: "Imi iau angajamentul sa fiu credincios cauzei Partidului Comunist Roman". De altfel, "alte masti, aceeasi piesa" cum ar spune poetul. Caci de fapt un slogan de altadata suna astfel: "Utecistii de azi, comunistii de maine". Parafrazand, ajungem la un trist adevar: USL-istii de azi, comunistii de ieri. Cat despre angajamentul de a aduce un al doilea mare investitor la Bistriţa, mai trbuie vazut. Deocamdara doar in mandatul de primar al lui Vasile Moldovan au fost aduse doua mari firme cu capital strain in Bistrita: Leoni si Roseyarns. De atunci nimic. Doar promisiuni. Mai intai fapte si apoi vorbe.

23/11/12 10:00
Carcotasul

Eu unul, n-am nici o incredere in cei tineri, lipsiti de experienta, care nu au cel putin varsta de 50 de ani, licentiati in administratie si economie si care sa fi condus cel putin 10 ani de zile o societate sau o unitate de productie, cu cel putin 100 de muncitori si alti salariati in subordine. Tinerii, cu "vlaga si entuziasmul de care dispun" sunt foarte buni in executiv si nu in "politicul tarii"...
Nu situ de ce noi romanii, mai ales in utlima vreme, prea promovam in forurile supreme tot soiul de "dascali"... de "popi"... de " ceterasi "... sau de "cantareti " sau " comedianti"... care nu au nimic cu "politicul tarii" si care sunt buni acolo unde au fost calificati ! Mai, gandesti ca a dat " ciuma" peste noi si numai astia au mai "ramas"... economistii si finantistii de inalta clasa disparand cu totii !!!
Sa nu uitam ca primordiale sunt probleme economico-financiare ale tarii mai ales in aceste momente... in care ne trebuies in primul rand persoane calificate astfel !

02/12/12 15:01
Bogdi S

In primul rând vreau sa spun ca nu sunt afiliat politic și nu fac critici de obicei, dar în acest caz am simțit nevoia sa spun câte ceva. Pentru ca în vremea liceului am avut "onoarea" de a-l cunoaște pe stimatul domn Dobra ca profesor și fiindcă am dubii în privința schimbării caracterului lui, de atunci, pot spune ca e unul din cei mai meschini oameni pe care i-am cunoscut. Și nu e doar părerea mea ci și a altor prieteni și cunoștințe care au avut ocazia să-l cunoască. In primul rând nu era capabil sa stăpânească clasa întotdeauna era haos la ora lui și asta pentru ca oarecum el prefera modul acesta de desfășurare. Era arogant, făcea remarci nepotrivite pentru un profesor și în relația cu elevele avea o conduită de mahala uneori, nu de puține ori cu tenta sexuală la adresa fetelor. Nu era imparțial, ex. o fata care se îmbracă mai provocator la orele lui întotdeauna avea note mari, sau, la fel, cei cu care obișnuia să facă glume pe seama altora. Părerea mea este ca el nu trebuia să fie profesor, darămite om politic care sa promoveze virtuții și valori,să vorbească despre asta cu atâta ipocrizie.Concluzia: un fals și un parvenit ridicat de d-na Pană(o femeie puternică, pentru care toți avem o stimă extraordinară).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5