Locurile de muncă, în continuare o prioritate pentru candidaţii USL Bistriţa-Năsăud

Candidaţii USL în Colegiul 1 Camera Deputaţilor, Adriana Doina Pană şi în Colegiul I Senat, Dorin Dobra vor lupta pentru locuri de muncă în special pentru tineri şi persoane cu vârsta de peste 45 de ani.
Doina Pană, candidatul USL la Camera Deputaţilor pe colegiul Bistriţa-Livezile a efectuat vizite de lucru la companiile bistriţene Miro şi Comelf, alături de candidatul pe colegiul 1 Senat, Dorin Mircea Dobra. Discuţiile s-au axat pe identificarea principalelor probleme ale legislaţiei din domeniul muncii, atât din perspectiva angajaţilor, cât şi din cea a angajatorilor.
Adriana Doina Pană consideră că femeile ce lucrează în condiţii grele ar trebui remunerate adecvat şi încadrate în grupe corespunzatoare de muncă. Doina Pană a declarat că în viitorul legislativ va susţine introducerea impozitului diferenţiat în cote de 8% şi 12% pentru persoanele cu venituri mici şi menţinerea cotei de 16% pentru veniturile medii şi mari. Doamna Pană consideră că ,,mediul de afaceri trebuie stimulat prin reducerea presiunii fiscale şi prin reducerea contribuţiei angajatorilor la asigurările sociale şi de sănătate pentru firmele care angajează tineri până în 25 de ani şi persoane peste 45 de ani”.
Dorin Dobra, candidatul în Colegiul 1 Senat a fost plăcut surprins de oamenii pe care i-a cunoscut în aceste zile. ,,Azi am avut ocazia să revăd mediul de muncă al celor care fac lumea să se mişte, adică a muncitorului român. Am discutat şi cu echipele de management ale firmelor care asigură funcţionarea acestora. Lor le datorăm şi puţinul pe care îl avem astăzi, prin urmare alături de colegii mei candidaţi din partea USL vom susţine activ mediul de afaceri şi stimularea unei plăţi corecte a muncii.”
Astăzi, Doina Pană va discuta şi cu muncitorii de la companiile Ario şi Almet, iar de la ora 15:30 va răspunde la întrebările oamenilor din cartierul bistriţean Subcetate. Dorin Dobra se va afla astăzi şi alături de locuitorii comunei Teaca.
Biroul de presă al USL BN
USL BISTRIŢA-NĂSĂUD

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5