Dr. Dănuţ Cocoi: Dorin Dobra şi Doina Pană arată deschidere faţă de un parteneriat cu reprezentanţii sistemului sanitar din Bistriţa

Candidatul USL pentru Senat, Dorin Mircea Dobra s-a întâlnit în această dimineața cu medicii de familie din județ, întâlnire la care au fost prezenți și dr. Dumitru Niculai - Președintele Asociației Medicilor de Familie, dr. Dan Cocoi - Președintele Colegiului Medicilor, dr. Gabriel Munteanu -Președintele Patronatului Medicilor de Familie, d-na Camelia Ilișuan - Președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate și d-na dr. Anca Andrițoiu - Directorul Direcției de Sănătate Publică .
„După cum știți, sănătatea este prioritatea de grad zero pentru USL, fapt menționat și în programul de guvernare. I-am asigurat pe medicii prezenți la întâlnire că atât eu cât și d-na Doina Pană vom fi mesagerii problemelor medicilor din județul nostru și că vom face tot posibilul pentru a îmbunătăți legislația specifică pe baza propunerilor venite din partea lor”, a precizat Dorin Dobra.
Dr. Dumitru Niculai a ținut să își exprime personal sprijinul pentru candidați.
„Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl manifestați pentru sănătate. Țin să vă spun că aveți tot sprijinul meu și al colegilor. Am citit cu atenție programul USL referitor la sănătate și cred că este singurul care aduce soluții pentru sistemul medical românesc. De oameni ca dumneavoastră avem nevoie să fim reprezentați în Parlament.”
La finalul întâlnirii, Dr. Dan Cocoi i-a asigurat pe candidații USL de sprijinul medicilor din județ.
„Vă spun sincer că este pentru prima dată când candidații la alegerile parlamentare, și mă refer aici la d-na Doina Pană și la d-nul Dorin Dobra, arată deschidere față de un parteneriat cu reprezentanții sistemului sanitar din Bistrița. Discuția cu d-nul Dobra a fost una sinceră și productivă din punctul nostru de vedere și mă bucură interesul manifestat pentru problemele sistemului sanitar. Cred cu tărie că avem nevoie de acești oameni în Parlament.”
Candidatul USL la Senat, Dorin Dobra a deschis întâlnirea lunară a medicilor de familie din municipiul Bistrița și din județ.

Biroul de presă al USL BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5