Care este principiul de functionare a sifonului de pardoseala pentru dus si cum te poate ajuta?

Sifonul de pardoseala intra in categoria sistemelor special concepute pentru scurgerea apei, folosindu-se cu precadere in bai, la dusuri, dar si pe terase. Inainte de achizitionare, cumparatorul trebuie sa se asigure ca pachetul sifonului de pardoseala mai contine cateva elemente esentiale pentru montarea adecvata: capacul, cadrul, rama, sifonul in sine, dar si sita destinata parului rezidual.

De asemenea, instalarea sa trebuie sa fie realizata de un instalator profesionist, care stie exact ce fel de materiale ii sunt necesare si cum sa efectueze montarea cat mai atent. Altfel, exista riscul ca, in timp, sa se emane un miros neplacut in baie.

Care sunt criteriile pe care sifonul de pardoseala le indeplineste?

Contrar asteptarilor utilizatorilor, sifonul de pardoseala pentru dus nu este conceput pentru a evacua cantitatea de apa care se aduna in exces, ci este creat pentru mentinerea unui echilibru cand vine vorba de nivelul apei. De asemenea, multe persoane considera ca aceasta piesa este sursa din cauza careia se provoaca un miros neplacut in baie, insa, in realitate lucrurile stau altfel.

De fapt, sifonul este cel care lupta impotriva mirosurilor nedorite. De cele mai multe ori, acestea provin din cauza faptului ca reziduurile acumulate la nivelul instalatiei de scurgere se descompun treptat si nu sunt indepartate. Din acest motiv, este esentiala curatarea sifonului de pardoseala cu anumite solutii special concepute, care sa elimine reziduurile de la nivelul scurgerii.

Datorita crearii unui dop permanent de apa intre baie si conducta, mirosurile neplacute sunt stopate, pentru ca gazele din interiorul lor nu au posibilitatea de a iesi la suprafata. In aceeasi maniera functioneaza si chiuveta.

3 avantaje ale instalatii sifonului de pardoseala pentru dus

  •  Calitate superioara

De cele mai multe ori, se utilizeaza materiale superioare pentru realizarea unui sifon de pardoseala, cum ar fi otelul inoxidabil, care este durabil, usor de intretinut si isi poate mentine aspectul placut o perioada indelungata. De asemenea, acest material este considerat a fi ecologic, protejand mediul inconjurator.

  •  Rezistenta crescuta la termperaturi ridicate

Un alt aspect la care produsul exceleaza este chiar rezistenta in fata temperaturilor ridicate. Astfel, desi nu este recomandat, nu va suferi nicio deteriorare in cazul in care se toarna apa fiarta pe el.

  •  Durata lunga de viata

Pe langa beneficiile mentionate anterior, sifonul de pardoseala este, totodata, si un produs cu o durabilitate crescuta, ceea ce inseamna ca are o durata lunga de viata. Astfel, nu este necesarea inlocuirea sa la scurt timp de la montare si reuseste sa faca fata socurilor.

  1.  Design elegant

Cei care au de gand sa isi renovezebaia, cu siguranta vor lua in considerare materialele si mobilierul cu un aspect cat mai placut. Din fericire, sifonul de pardoseala reuseste sa se integreze placut in orice tip de amenajare a baii, oferind un plus de eleganta.

In concluzie, sifonul de pardoseala pentru dus isi indeplineste cu succes functia practica, dar si pe cea estetica, fiind o achizitie de-a dreptul necesara pentru fiecare baie.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5