Care sunt cele mai indicate produse împotriva durerilor de spate?

Postura incorectă, respectiv alinierea nefirească a coloanei vertebrale pentru o perioadă lungă de timp, reprezintă unul dintre principalii factori care pot avea un impact negativ asupra sănătăţii noastre pe termen lung, cauzând episoade frecvente de dureri de coloană. Pentru a putea preveni o astfel de situaţie şi pentru a evita necesitatea vizitelor la medic din ce în ce mai des, este important să investim într-un dispozitiv de corectare a posturii, care să contribuie la îmbunătăţirea acesteia în mod semnificativ, aşa cum este corsetul pentru îndreptarea spatelui de exemplu.

Care sunt consecinţele unei posturi incorecte a spatelui nostru

Foarte puţine persoane sunt conştiente de riscul pe care o poziţie nefirească a coloanei vertebrale pe termen lung îl prezintă asupra sănătăţii. Postura greşită are numeroase efecte negative, cum ar fi schimbarea curburii naturale a coloanei, fapt care nu face nimic altceva decât să favorizeze apariţia cocoaşei în timp, declanşarea durerilor de coloană, din cauza suprasolicitării spatelui superior şi inferior, apariţia durerilor la nivelul gâtului şi chiar reducerea nivelului de motivaţie sau energie. Mai mult, numeroase cercetări au demonstrat că o postură deficitară poate produce consecinţe grave şi asupra calităţii somnului, astfel încât trebuie să încercăm pe cât posibil să corectăm acest obicei cât de repede cu putinţă, fie cu ajutorul unor specialişti, cum ar fi kinetoterapeuţii, fie cu ajutorul unor produse ergonomice despre care menţionam anterior.

Avantajele purtării unui corset pentru spate

Atunci când vine vorba despre beneficiile pe care un astfel de produs le poate aduce persoanei care îl poartă, exemplele sunt numeroase. De la împiedicarea deformării coloanei vertebrale, prevenirea apariţiei cocoaşei, întărirea muşchilor spatelui, reducerea stresului şi tensiunii musculare şi până la ameliorarea durerii cauzate de diverse afecţiuni precum hernia de disc, stenoza, sciatica sau nervii ciupiţi, corsetul pentru spate asigură rezultate semnificative încă din primele zile de utilizare. Totodată, acesta este foarte popular în special datorită faptului că oferă sprijinul necesar muşchilor spatelui, ajutându-i să se dezvolte şi să se întărească, favorizând obţinerea şi menţinerea unei poziţii cât mai corecte a coloanei, indiferent de activitatea pe care o desfăşori. Astfel, indiferent dacă te afli la birou, la volan, la sală sau la alergat, nu ai nicio scuză pentru adoptarea unei posturi incorecte.

În acelaşi timp, dincolo de promovarea unei posturi cât mai corecte, corsetul pentru îndreptarea coloanei reprezintă soluţia eficientă mai ales în cazul persoanelor care trebuie să realizeze anumite activităţi fizice intense, fie la job, fie la sală, activităţi care le-ar putea pune spatele în pericol şi care le-ar putea provoca dureri de coloană insuportabile.

Uşor de purtat, fără a atrage atenţia

Mai mult, corsetul pentru îndreptarea coloanei oferit de Better Posture are un design discret şi este realizat din materiale respirabile, de calitate superioară, ceea ce înseamnă automat că poate fi purtat cu uşurină pe sub haine oriunde te-ai afla, fără să atragi atenţia celor din jur, care nici măcar nu vor observa prezenţa acestuia. De asemenea, un astfel de produs asigură şi libertatea de mişcare de care ai nevoie, aşa că nu trebuie să îţi faci griji că utilizarea lui te-ar putea împiedica în ceea ce priveşte desfăşurarea în condiţii optime a diverselor activităţi pe care trebuie să le realizezi. Curelele extensibile, special concepute, oferă flexibilitate maximă, oferind posibilitatea fiecărei persoane în parte să poată ajuta corsetul pentru spate în funcţie de dimensiunile propriului corp.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5