Casa Pariurilor şi Fortuna deţinute de aceeaşi firmă

Din 2017, celebrul brand, Fortuna Entertainment a reuşit achiziţionarea casei de pariuri sportive, Casa Pariurilor, astfel că aceştia ajung să îşi extindă şi mai mult prezenţa pe piaţa pariurilor sportive şi jocurilor de noroc de la noi din ţară dupa deținerea celei mai populare agenții de pariuri din online, Fortuna, conform paginii Fortuna pareri.

Brand-urile deţinute de Fortuna Entertainment

Pe lângă Casa Pariurilor, cei de la Fortuna Entertainment mai deţin şi brand-urile Bet Active Concept, Public Slots, Slot Arena şi Bet Zone, achiziţionare de la Fortbet Holdings, suma totală a afacerii ridicându-se la nu mai puţin de 47 de milioane de euro. Mai exact, cei de la Fortuna Entertainment sunt cei ce deţin şi casa de pariuri Fortuna Bet, în caz că mai exista vreun dubiu.

Penta Investment Group sunt principalii acţionari de la Fortuna Entertainment. Compania a luat naştere prin anii 1990, la baza companiei aflându-se un celebru grup de antreprenori conduşi de către Michal Horacek, celebru scriitor de origine cehă. În 2018, Michal Horacek işi dorea să candideze la preşedinţia Republicii Cehe.

Tranzacţia finalizată în al doilea trimestru al anului 2017 a avut ca principal obiectiv consolidarea operaţiunilor dintre cele patru firme cu cei de la Hattrick Sports, celebru operator irlandez. Nu se ştie suma pentru care acţionarii de la Hattrick Sports au cedat pachetul majoritar.

Sediul principal al celor de la Fortuna Entertainment Group se regăseşte în Ţările de Jos, însă înregistrează mai multe operaţiuni şi în ţări precum Slovacia, Cehia şi Polonia. Aceştia au ca principal obiectiv atingerea locului 1 în Europa de Sud-Est şi Europa Centrală, din punct de vedere al jocurilor de noroc şi pariurilor sportive.

Acţionarul Fortuna a fost arestat

Spre finele anului 2020, mai exact în luna decembrie, o veste mai puţin bună a cutremurat gigantul Fortuna Entertainment Group.  Mai exact, acţionarul majoriar al companiei, şi totodată patronul farmaciilor Sensiblu a fost ridicat şi arestat în Slovacia, iar acuzaţiile ce i-au fost aduse sunt de corupţie şi spălare de bani.

Jarsolav Hascak, unul dintre cofondatorii de la Penta Investments a fost ridicat de către poliţiştii slovaci după ce a avut loc o amplă percheziţie la sediul firmei sale.

Cei de la Penta Investment Group sunt principalii acţionari ai celor de la Fortuna Entertainment Group, companie ce deţine atât Fortuna Bet cât şi Casa Pariurilor, pe teritoriul ţării noastre. Tot la noi în ţară, compania mai deţine şi operatorii Bet Zone, Public Slots, Bet Active Concept şi Slot Arena. Mai mult, grupul acţionează la noi în ţară şi din punct de vedere farmaceutic, deţinând lanţurile de farmacii marca Sensiblu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5