Formează-te ca un profesionist!

CCI organizează cursuri gratuite de comunicare în limba engleză, germană, competente informatice şi lăcătuş mecanic în cadrul proiectului MOVE

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud în calitate de beneficiar, implementează proiectul strategic “Mobilitate şi Inovare pentru Ocupare - MOVE”, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul îşi propune creşterea gradului de ocupare pe piaţa muncii a persoanelor fără loc de muncă, în special a şomerilor de lungă durată din Regiunea Centru şi Regiunea Nord-Vest în urma participării la un program integrat de servicii de ocupare personalizate şi inovatoare.

Cursurile ofertate sunt:

COMPETENŢE INFORMATICE – nivel iniţiere (50 ore)
COMUNICARE ÎN LIMBA GERMANA- nivel initiere (52 ore)
COMUNICARE ÎN LIMBA ENGLEZA – nivel initiere (52 ore)
LĂCĂTUŞ MECANIC – nivel iniţiere

Furnizarea de servicii de formare profesională este ţintită pe cererea de ocupare imediată, şi în acelaşi timp, pe tipul de pregătire adecvată abilităţilor participanţilor, cursurile fiind organizate ulterior parcurgerii tuturor etapelor de consiliere profesională.

Pentru relaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul Camerei de Comert şi Industrie Bistriţa-Năsăud, din str. Petre Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-230640;0263-210038 ; http://www.move-fse.ro

Persoane de contact:
Cristina Codău – Expert formare profesională continuă - mobil: 0733.900.210
Pop Ana - Facilitator local - mobil: 0756.265.040

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5