Cea mai modernă grădiniță din Beclean își deschide porțile pentru micuții preșcolari. Primarul Nicolae Moldovan: Este cea mai inovatoare grădiniță din regiunea noastră

Recepția tehnică a Grădiniței cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada” a avut loc în data de 25 martie, iar deschiderea propriu-zisă pentru grupele de grădiniță era programată pentru data de 12 aprilie 2021.
„În data de 8 Aprilie, între orele 10.00 și 16.00, organizăm `Ziua Porților deschise` la Grădinița `Albă ca Zăpada`. Îi invităm să participe la eveniment pe toți părinții și copiii care doresc să vadă cum arată cea mai inovatoare grădiniță din regiunea noastră SMART. Grădinița cu Program Prelungit “Albă ca Zăpada” a fost realizată din fonduri europene și conceptul după care a fost creat este unul japonez, cu spații vaste de învățare pentru copii, zone de interes pentru interacțiunea celor mici și multe jocuri educative, plus dotări inteligente la standarde europene”, a transmis primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5