Se fac ultimele pregătiri la Grădinița cu Program Prelungit “Albă ca Zăpada”. Primarul Nicolae Moldovan: „Micuții preșcolari vor fi primiți așa cum se cuvine!”

Mobilier ca-n reviste, jucării de ultimă generație, dotări ultra performante și utilități super moderne, asta îi așteaptă pe beneficiarii Grădiniței cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada” în clădirea nou reabilitată cu fonduri europene.
„Au fost instalate noile ansambluri de joacă de exterior la Grădinița “Albă ca Zăpada”. Se fac ultimele pregătiri pentru a fi primiți cum se cuvine micuții preșcolari”, a anunțat primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.
Proiectul de „reabilitare, extindere, modernizare și dotare a infrastructurii educaționale a grădiniței cu program prelungit Albă ca Zapada are o valoare de 1,4 milioane de euro și este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 13.
Obiectivul General al proiectului îl constituie îmbunătățirea infrastructurii de educație aferente grădiniței cu program prelungit Albă ca Zăpada, structură a Școlii Gimnaziale „Grigore Silași” Beclean, județul Bistrița-Năsăud, pentru asigurarea unui proces educaţional la standarde europene și a creșterii participării populației preșcolare la procesul educațional.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5