Cel mai bun elev la fizică, premiat de un fost absolvent de la " George Coșbuc"din Năsăud

La serbarea de sfârșit de an școlar 2015 de la Colegiul Național " George Coșbuc"din Năsăud a apărut o noutate: un fost elev al liceului a oferit un premiu în bani elevului cu cele mai bune rezultate la fizică. Fostul elev năsăudean , cu suflet mare este inginerul Nicolae Vâlcu, cu domiciliul în Breaza, județul Prahova ,care prin acest gest uman își conturează personalitatea și dovedește că iubește școala care l-a format, aducându-și cu drag aminte de dirigintele său Gavril Tulai , care a condus o clasă a competenței și performanței ,ce exprima un îndemn la exigență..și efort de voință .
Iată un cărturar din domeniul electroenergetic care aproape 20 de ani a fost slujbaș la Institutul de Fizică Atomică de la București*Măgurele ,un om ce întărește temelia exemplelor cetățenești în favoarea tinerelor talente .Avem nevoie în societatea în care trăim de asemenea modele .
Premiul a fost oferit elevei Iacob Naomi,din clasa a XI-A, eleva profesoarei Ana Haitonic care urmărește să ridice elevii la un înalt nivel valoric spre a trăi satisfacția succesului .Acest premiu îi va reface elevei forțele , spre a acționa în continuare pentru însușirea de noi cunoștințe în domeniu .
Sincere mulțumiri domnului Vâlcu, un om responsabil ,solidar cu elevii dornici de a învăța și de a-și contura atenția asupra soluțiilor printr-o gândire îndrăzneață.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5