Cele mai bune planuri de afaceri premiate de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud lansează concursul “Cele mai bune planuri de afaceri”. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, persoanele inactive sau ocupate în agricultura de subzistenţă, din mediul rural din judeţul Bistriţa-Năsăud, care doresc să iniţieze o afacere sau o activitate independentă, au acum şansa de a beneficia de premii în valoare de 500 lei.

Pentru a fi admişi în competiţie, participanţii trebuie să fi fost înregistraţi în proiect şi să fi participat la serviciile oferite în cadrul proiectului (informare/consiliere/mediere, formare profesională/ evaluare de competenţe, seminarii), anterior iniţierii afacerii.

Concursul este organizat pe principiul „primul venit, primul servit” şi se va desfăşura până la epuizarea fondurilor, dar nu mai târziu de finalul perioadei de implementare a proiectului, 29 noiembrie 2015. Vor fi oferite 5 premii, fiecare participant putând beneficia de un singur premiu. Primii 5 beneficiari finali care prezintă un dosar complet şi întrunesc punctajul minim de 45 puncte vor fi declaraţi câştigători. Valoarea totala a premiului este de 500 lei pentru fiecare candidat declarat câştigător. Informaţii suplimentare puteţi obţine de la Pop Eugenia-Maria – expert antreprenoriat, mobil 0733.900.192.

Concursul este organizat în cadrul proiectului “ARO – Acces Rapid la Ocupare”, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Proiectul ARO - Acces Rapid la Ocupare este implementat de un consorţiu format din: Academia Română, filiala Cluj-Napoca – solicitant, CCI BN, AJOFM CLUJ, RSC Consulting SRL, ADCU si AFACOV.

Activităţile proiectului se desfăşoară, cu preponderenţă, în mediul rural, fiind destinate persoanelor care se ocupa cu agricultura în gospodăria proprie, persoanelor în căutarea unui loc de muncă sau casnice care au domiciliul în mediul rural. Coordonatorul proiectului este Elena Bărbos 0733.900.203, e-mail: [email protected].

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5