Centenarul Marii Uniri, sărbătorit de liberalii din judeţ ! Azi au făcut un proiect pentru generaţiile viitoare !

Pădurea, simbol al Eternității la români, a fost laitmotivul modului in care OFL și TNL, cu sprijinul primarului al comunei Feldru, Grigore Țiolan, alături de liderii liberali bistritenti au ales sa sărbătorească Centenarul Marii Uniri.
"Ideea noastră a pornit din dorința de a întreprinde in ceas aniversar unic pe care cu totii îl traim anul acesta, o acțiune care sa dăinuie in timp și care sa ne aduca pe toți împreuna acum și pe viitor. Astfel, Impreuna cu inimoșii membrii ai Ocolului Silvic Feldru, sub îndrumarea directa a dlui ing. Emilian Horga, șeful ocolului, am pus bazele unei păduri simbol, Pădurea centenara, care, speram ca de la an la an sa unească și mai multe forțe pentru a o spori. Chiar dacă acțiunea noastră este la început, având in aceasta prima faza o valoare mai mult simbolica fata de ceea ce se desfășoară cu adevărat ca activitate de plantare in cadrul Ocolului, am fost cu totii incantați sa ne aducem mica noastră contribuție in a susține pădurea, un tărâm ce copleșește ca trăiri și simțire. Acțiunea noastră de suflet nu ar fi putut avea loc fara implicarea unei persoane cu suflet mare și care simte românește: dl primar Grigore Țiolan. La rândul nostru ii Multumim din suflet pentru aceasta experiența unica" ne-a declarat Diana Morar, presedinta Organizatiei Femeilor Liberale Bistrita-Nasaud, consilier local Bistriţa.
Au fost prezenţi preşedintele PNL Ioan Turc, primvicepreşedinţii Stelian Dolha şi Samuel Coman, Florin Moldovan președinte TNL.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5