Cerc pastoral-misionar în Parohia Mogoşeni, Protopopiatul Năsăud

Pr. Cornel Coprean

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, preoţii din Cercul pastoral-misionar Mocod, coordonaţi de pr. Dan Vasile, s-au întâlnit duminică, în Parohia Mogoşeni din Protopopiatul Năsăud. Începând cu ora 17.00, în Biserica cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, în prezenţa credincioşilor din această parohie, soborul celor 12 preoţi slujitori, alături de părintele paroh Carafa Alin, au săvârşit Acatistul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.
În cuvântul rostit la finalul slujbei acatistului, pr. Zinveliu Gavrilă de la Parohia Aluniş a vorbit credincioşilor despre corupţia materială şi corupţia spirituală. El a subliniat că de multe ori şi noi ne stricăm prin vorbele noastre, prin gesturile şi faptele noastre, şi aşa ajungem la corupţie spirituală, adică ne lăsăm subjugaţi de plăcerile acestei lumi şi uităm de importanţa sufletului. În încheiere, părintele paroh Carafa Alin a mulţumit tuturor preoţilor prezenţi.
Acest eveniment de bucurie duhovnicească, care se încadrează în activitatea misionară a Cercului preoţesc Mocod este al doilea din anul acesta. Următoarea întâlnire a preoţilor din acest cerc va avea loc în Duminica întâi după Rusalii, în Parohia Nimigea de Jos.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5