Ceremonial cu ocazia dislocării în Teatrul de Operaţiuni Afganistan

Mâine, militarii Batalionului 812 Infanterie „Şoimii Carpaţilor” organizează ceremonialul militar cu ocazia dislocării în Teatrul de Operaţiuni din Afganistan. Ceremonia militară debutează la sediul U.M. 02110 din str. Avram Iancu nr. 1, şi cuprinde prezentarea onorului şi primirea raportului; trecerea în revistă a trupelor, intonarea Imnului Naţional, desfăşurarea apelului solemn; citirea Ordinului de Misiune, desfăşurarea serviciului religios; alocuţiuni rostite de către comandantul Brigăzii 81 Mecanizată, gen. brigadă Ioan Manci şi comandantul Batalionului 812 Infanterie „Şoimii Carpaţilor”, lt. col. Cornel Scurt.

În încheiere, Batalionul garnizoanei va defila prin faţa invitaţilor.

Comentarii

06/07/10 13:25
gaftone

IN aceste momente sufletulmeu este lipit de sufletele voastre .Eu va cunosc nelinistea ,apasarile si gandurile inainte de plecare in misiune .Veti pasi pe urmele lui Alexandru Macedon si ale lui Traian .Istoria va incadra faptele voastre acolo unde trebuie .VA doresc puterea de a distinge raul de bine si vointa de a face binele pana la capat Am incredere in potentialul i, coeziunea si nivelul vostru de instruire .Lasati grijile acasa si ramaneti doar cu grija voastra .Familiilor voastre le doresc sa aiba liniste si sa aiba puterea de a se descurca in absenta voastra
Inima voastra la plecare ia forma Romaniei iar bataile ei sunt batai istorice .Am fost si voi ramane convins ca inima tarii mele bate in pieptul soldatilor mei .Nu uitati ca sunteti nu numai soldati ci si diplomati si vectori de imagine ai ROMANIEI si EUROPEI. Dumnezeu fie cu voi !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5