Cinci bistriţeni în lupta pentru medalie la Jocurile Olimpice de la Londra

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a aprobat componenţa Echipei Olimpice care va face deplasarea la JO de la Londra. La cele 15 discipline sportive olimpice vor concura 104 sportivi, care vor fi însoţiţi de 58 oficiali, plus şeful de misiune şi adjunctul sefului de misiune.
Judeţul nostru va fi reprezentat la cea mai importantă competiţie sportivă de cinci sportivi şi ...antrenori.
La gimnastică, deocamdată din formula de participare aprobată de CE al COSR fac parte şi sportivii Marius Berbecar şi Cristian Băţagă, legitimaţi la CSM Bistriţa. Lotul ar mai putea suferi modificări, atât în ceea ce priveşte componenţa echipelor cât şi a colectivului tehnic.
La tenis de masă, din lotul de performeri, alături de Elisabeta Samara şi Daniela Dodean, face parte şi bistriţeanul Adrian Crişan.
Alţi doi reprezentanţi ai judeţului nostru sunt halterofilii Răzvan Martin şi Gabriel Sîncrăian, tot de la CSM Bistriţa.
“Sportivii se pregătesc intens pentru acest concurs, sunt în atenţia federaţiilor de specialitate. Avem speranţe la medalie atât la haltere, cât şi la gimnastică prin Marius Berbecar. Indiferent de rezultatele pe care le vor obţine, o să-i aşteptăm acasă pentru a-i sărbători cum s ecuvine”, ne-a declarat directorul executiv Constantin Florian de la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5