„Cine este cea mai tare/ Şcoala „Ştefan cel Mare ! ” Vezi ce oficialităţi au participat la festivitatea deschiderii anului şcolar

Într-o atmosferă deosebită de emoţii, revederi, întâlniri şi sărbătoarea tinereţii veşnice a avut loc, la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” din Bistriţa, festivitatea de deschidere a noului an şcolar 2015-2016, în prezenţa elevilor, cadrelor didactice, invitaţi şi a numeroşi părinţi, bunici, fraţi, surori etc.
După intonarea Iomnului Naţional a României a luat cuvântul directoarea şcolii, prof. Lucica Iacob, care a precizat că elevii, profesorii şi părinţii alcătuiesc familia din „Ştefan cel Mare”, iar la evaluarea naţională au obţinut locul I pe judeţ, la egalitate de puncte cu C.N. „Liviu Rebreanu”, urându-le succes tuturor în noul an şcolar.
Preşedintele Comitetului de Părinţi pe şcoală a adus aceleaşi elogii şi urări elevilor şi cadrelor didactice şi susţine deviza şcolii din titlul acestui material publicistic.
Deputatul Doina Pană a elogiat competenţa şi profesionalismul cadrelor didactice, a urat elevilor, părinţilor un an şcolar rodnic şi de calitate, cu note de 9 şi 10 în catalog.
O slujbă de binecuvântare a fost săvârşită de PC preot protopop Alexandru Vidican, împreună cu o altă faţă bisericească, rugându-se pentru sănătatea, sporul, pacea şi liniştea elevilor, profesorilor şi părinţilor.
Comisarul de poliţie Mihaela Moldovan a precizat faptul că poliţia este alături de elevi, veghindu-le siguranţa la şcoală şi pe stradă.
Nerăbdători, elevi şi părinţi au „invadat” coridoarele şi clasele, cu buchete de flori şi manuale pe bănci, şcoala „Ştefan cel Mare” fiind, de azi, a doua lor casă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5