Cleopatra Lorinţiu, Alexandru Pugna şi Cristina Bugnar, eveniment de Ziua României, în Amman-Iordania

În pragul Zilei Naţionale a României, la invitaţia scriitoarei Cleopatra Lorinţiu - cetăţean de onoare al judeţului Bistriţa-Năsăud, coordonator cu media la Centrul Cultural European Româno-Panarab din București, artiştii bistriţeni Alexandru Pugna şi Cristina Bugnar au participat la un eveniment cultural în Amman.
"Emoții, bucurii, nostalgie, reîntâlniri și clipe "de pus în ramă". Toate le-am întâlnit în această seară la Amman, în Iordania, într-un loc superb unde s-au întâlnit foștii absolvenți iordanieni, cu studii universitare în România, românce căsătorite aici, ambasadorul României în Iordania, Excelența Sa Domnul George Maior și echipa de diplomați de aici, precum și prieteni ai României. A fost în primul rând o seară a emoțiilor! Mulțumim celor ce ne-au făcut părtași, pe mine și pe Cristina Bugnar, la această întâlnire deosebită. Mulțumim Cleopatra Lorințiu, Nabil el Naber, Nesreen Al Haddad, Mary Kerekes Al Haddad, CCERPA ROU Alexandra Dincă, și tuturor celor implicați. A fost o zi cu adevărat românească și nu am putut visa niciodată că folclorul nostru adevărat poate aduce atâta bucurie departe de țară și că Ziua Națională a României poate primi astfel de valențe, într-o țară arabă! A fost minunat și vor urma acțiuni frumoase și în zilele ce vin, prin care mi-am propus să cinstesc Ziua Națională a Neamului Românesc" declară managerul Centrului Judeţean pentru Cultură, Alexandru Pugna.
De Ziua Națională a României, Alexandru Pugna, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu şi Paul Ciprian Surugiu (FUEGO), alături de Ansamblul Burnasul, având ca dirijor pe Adrian Grigoraș, vor încânta publicul la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5