CN Atletism juniori 2: Florentina Ciherean, vicecampionă la 800 m. Traian Musteaţă, bronz la 1500m

Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a găzduit în acest sfârşit de săptămână etapa finală a Campionatul Naţional de Atletism juniori II. Şi de această dată, sportivii bistriţeni au reuşit să urce pe podium, mai mult fiind convocaţi în loturile naţionale pentru a participa la Balcaniadă.

Astfel,  Florentina Ciherean a obţinut locul 2 în proba de 800 metri, cu 2:16.50. Sportiva antrenată de Dragoş Mihali va participa, în 2 iulie, la Balcaniada juniorilor 2, din Serbia, localitatea Krusevac, fiind singura reprezentantă a judeţului.

Traian Musteaţă, încă începător în atletism, a reuşit să obţină locul 3 la 1500 m şi locul 4 la 800 m. În competiţie s-au remarcat şi Ionuţ Zegrean în probele de 800 m, 2000 m obstacole (antrenor Alina Cucerzan) şi Paula Cherhaţ (antrenor Edit Magyarosi), care a reuşit un record personal la 400 m.

La suliţă, un rezultat deosebit a fost obţinut de către Gabriel Ursa, cu un progres de 5 m faţă de anul trecut. Cu o performanţă de 53,28 metri, sportivul antrenat de Daniela Nechifor s-a clasat pe locul 5. Tot la suliţă, Iulia Mureşan, cu 33,17 m, s-a clasat pe locul 8.

***

         O altă veste bună pentru sportul bistriţean este şi convocarea juniorului  Bogdan Florean (antrenor Alina Cucerzan) la lotul naţional, în vederea participării la Balcaniada de la Bolu (Turcia), în perioada 2-3 iulie,  în proba de 3000 obstacole.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5