Atleţii bistriţeni, pe podium la Memorialul Cluj Napoca şi de Ziua Mondială a Atletismului

În acest sfârşit de săptămână, Cluj Arena a găzduit cea de-a XXIV-a ediţie a concursului internaţional de atletism „Memorial Cluj-Napoca” şi concursul naţional de atletism „Ziua Mondială a Atletismului”, organizate de Asociaţia Judeţeană de Atletism Cluj, în parteneriat cu Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj, DJTS Cluj, dar şi Federaţia Română de Atletism.

          Sportivii bistriţeni, legitimaţi la CSM Bistriţa şi LPS Bistriţa, au obţinut rezultate bune ţinând cont că sunt primele competiţii mari desfăşurate în aer liber, fiind o bună oportunitate de verificare şi pregătire.

La competiția dedicată Zilei Mondiale a Atletismului, Anamaria Beldean a cucerit locul I la 800 m (antrenor Alina Cucerzan), iar Mădălin Mocanu s-a clasat pe locul III la 100 m şi în proba de lungime.

La „Memorialul Cluj-Napoca”, Diana Arieşan de la LPS Bistriţa,  a obţinut  locul II la 800 m (antrenor Edit Mogyorosi), iar Anamaria Beldean, locul III, în aceeaşi probă.

Ionuţ Gabriel Rus, pregatit de antrenoarea Maria Ciobanică, a obţinut locul 2 în proba de 800 metri.

De asemenea, Larisa Ureche a cucerit locul II în proba de 800 m la Ziua Mondială a Atletismului şi locul II la junioare în proba de 400m la Memorialul Atleților Clujeni. Ionuț  Zăgrean a obținut locul III la 800 m seniori și locul I tineret, iar Traian Musteață a terminat  pe locul 4 la seniori și locul I la juniori, în proba de 800m. Nicoleta Gavriloie și Adina Onoaie au făcut recorduri personale în probele de 3000 m și 800 m în ambele competiții. Toţi aceşti atleţi sunt antrenaţi de prof. Alina Cucerzan.

Dumitru Florin Guţ şi-a adjudecat locul I în proba de 3000 m, Anamaria Mocodean -  locul II la 3000 m, iar Vasilena Diana Dan, locul III şi Raluca Petruţa Login, locul IV  în aceeaşi probă, sportivii fiind pregătiţi de antrenor Emil Rusz.

În probele de aruncări, la suliţă, podiumul a fost ocupat de sportivele LPS Bistrita, (antrenor Daniela Nechifor): Doris Somay - locul I; Ariana Lungu - locul II și Anemona Pramastolea - locul III. Rezultate  bune au obţinut şi Andreea Oltean - locul II, iar la masculin, Sebastian Horoba - locul I şi Alexandru Horga - locul 5. La aruncarea greutății, Adina Rău a ocupat locul II. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5