Colibiţa Folk Fest 2012

Începând de vineri 31 august, până duminică 2 Septembrie 2012, la Colibiţa a avut loc prima ediţie „Colibiţa Folk-Fest”, 2012 un festival de muzică folk, desfăşurat pe malul lacului, în spaţiul generos oferit în Camping “La sculptoru” (La Zanu).
Festivalul a fost organizat de Asociaţia „Aripi Folk Time”, prin Tony Vlad şi Răzvan Cerceja, cu sprijinul primăriilor din Prundu Bârgăului şi Bistriţa Bârgăului. Artiştii invitaţi au fost următorii: Paul Gogancea, Vasile Bancea, Puiu Cazan, Alexandra Sidor, Arta Experience, Ioan Onişor & Ionuţ Mangu, Magda Puşkaş, Florin Săsărman, Vali Şerban şi alţii.
În fiecare seară, inainte să înceapă recitalurile, scena a fost deschisă tuturor celor care au dorit să cânte câteva piese, fiind aplaudaţi de public. Printre cei care au avut acest curaj, dar şi talent suficient pentru a reuşi, primind furtunoase aplauze, am surprins pe Paula Corciu, din prundu Bârgăului, care a cântat solo acompaniindu-se la chitară, pe micuţa Briana, pe Alex din Beclean şi Andreea din Bistriţa, a cărei voce semăna cu celebra Amanda Leer.
Iubitorii folk-ului, prezenţi la festivalul de la Colibiţa, îşi vor aminti mereu de frumoasele clipe, aduse de cântecele artiştilor, în serile petrecute pe malul lacului.
Având experienţa unor spectacole de mare succes, desfăşurate de Asociaţia „Aripi Folk Time” în Căminul Cultural din Prundu Bârgăului, organizatorii îşi pun speranţa în continuarea festivalului şi transformarea lui, în viitor, într-o tabără folk de prestigiu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5