Vasile Şeicaru va cânta la COLIBIŢA FOLK FEST 2013

Asociatia Aripi Folktime din Prundu-Bargaului organizeaza in perioada 16 – 17 august a II –a editie a evenimentului cultural COLIBITA FOLK FEST, pe scena amenajata pe malul lacului Colibita, in campingul cabanei “Sculptor” (“La Zânu”). Intre invitatii din acest an ai festivalului se numara Vasile Seicaru si Victor Hoaja, Vali Serban si Florin Sasarman, Didina Curea, Florin Ioan Thomics, Paul Gogancea & friends in prima seara, Magda Puskas & Friends, trupa Punct Rom (Ioan Onisor, Ionut Mangu, Roxana Zapartan si Razvan Krivach), Adi Bezna & Adi Maftei, trupa Icarus, Lavinia Adam si The Boulevard, in seara a doua.

Tinerii folkisti din zona vor avea sansa sa se afirme pe scena festivalului, in fiecare dintre cele doua seri fiind programata, incepand cu ora 18.00, o sectiune “open stage”, in care cele mai bune aparitii vor fi premiate de catre organizatori. Recitalurile vor incepe la ora 20.00, experienta de anul trecut aratand ca ora la care se va putea merge la culcare va fi una matinala!

Zona campingului “La Zânu” permite amplasarea de corturi, “Colibita folk fest” fiind un foarte bun prilej pentru iubitorii de munte sa viziteze zona Lacului Colibita si sa se delecteze cu doua seri de muzica de cea mai buna calitate! Pretul biletului de intrare la spectacole este de 5 lei pe seara.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5