Ducu Bertzi vine la a III-a ediţie a Festivalului “Colibiţa Folk Fest”

Asociatia Aripi Folktime din Prundu Bârgăului şi Primăria Bistriţa Bârgăului organizează, în perioada 15 – 16  august, a III–a ediţie a COLIBIŢA FOLK FEST. Evenimentul cultural va avea loc pe scena amenajată pe malul lacului Colibiţa, în campingul Pensiunii “Ariniş”.

Între invitaţii din acest an ai festivalului se numară Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă, Florin Săsărman, Adrian Ivanitchi, Raluca Cismaru (în prima seară), Maria Gheorghiu, Cătălin Condurache & Sandy Deac, Vali Şerban, Trupa  Icarus, Adi Bezna (în seara a doua).

      “Tinerii  folkisti din zonă şi nu numai vor avea şansa să se afirme pe scena festivalului, în fiecare dintre cele două seri  fiind programată, începând cu ora 18.00, o secţiune “open stage”.  Recitalurile vor începe la ora 20.00, experienţa din anii trecuţi arătând că ora la care se va putea merge la culcare va fi una matinală!”, spune Toni Vlad, preşedintele Asociaţiei  ARIPI  FOLKTIME.

    Zona campingului  “Pensiunii Ariniş” permite amplasarea de corturi, parcarea autovehiculelor, servirea meselor etc. De altfel,  “Colibita Folk Fest” este un foarte bun prilej pentru iubitorii de munte să viziteze zona Lacului Colibiţa şi să se delecteze cu două seri de muzică de cea mai bună calitate! Preţul biletului de intrare la spectacole este de 5 lei/seară.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5