Nu rata, în acest sfârşit de săptămână, Colibiţa Folk Fest 2018!

În mai puțin de o săptămână, mai precis pe 10 august, se va da startul celei de a VII-a ediții a festivalului de muzică folk  Colibița  Folk  Fest 2018. Așa cum s-a anunțat în urmă cu trei săptămâni, Open Stage-ul de anul acesta va fi jurizat și se vor acorda premii în bani, iar premiul cel mare constă în câte o chitară electroacustică în fiecare din cele două seri.

Sunt înscriși până acum opt concurenți din Bistrița-Năsăud, București și Arad. Mai prelungim înscrierile până pe 7 august, la nr. de telefon 0742 529 271.

Față de lista de interpreți în recital prezentată inițial, au intervenit unele modificări ce nu țin de alegerea asociației neaparat, mai ales cele mai puțin pozitive.

Așa că anunțăm pe această cale afișul cel mai probabil!

 Vineri 10 august   -  Antonia & Tudor Ivașcu, Vali Șerban & Florin Săsărman, Puiu Ivanițchi, Grupul ECOUL (Sorina Bloj, Magda Pușkaș & David Gabriel Dody), Cristi Buică și Ducu Bertzi & C-tin Niculae.

       Sâmbătă 11 august   -   Sorin Găzdac & Ani Gheorghe, Krypton Unplugged, Călin Pop (Celelalte Cuvinte ), Raul Cârstea, Zoia Alecu, Marius Bațu ( POESIS ), Vasile Șeicaru & Mishu Constantinescu (ex-Bosquito).

   Din motive personale, poetul George Stanca nu va putea participa la eveniment, ca de altfel și cel de-al doilea membru al Grupului POESIS, Eugen Baboi.

  Amfitrion : VALI  ȘERBAN

  Sonorizare & Lumini:   Backstage Didel Pascaru     

  Doar publicul mai trebuie să-și facă apariția, că vremea bună se pare că e de partea noastră.

                        Sărbătoarea Sufletului Pururi Tânăr   =   Sărbătoarea Muzicii Folk

        
 Evenimentul este susținut la fel ca în anii trecuți de Consiliul Județean prin Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița Bârgăului, Primăria Prundu Bârgăului, Primăria Tiha Bârgăului și câțiva oameni inimoși pe care o să vi-i amintesc la fața locului, adică pe scenă!

  Toni Vlad - președintele AS. Aripi Folktime   

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5