Colindul însângerat de la Tureac are un final tragic: Fata de 16 ani a murit la spital

Accidentele tragice de la Tureac și Mureșenii Bârgăului s-au încheiat în mod tragic: tînără de 16 ani a decedat la scurt timp după operație, consecință a rănilor foarte grave, în timp celelalte cinci victim au suferit traumatisme mai mult sau mai puțin grave. Cert, femeia de 39 de ani s-a ales cu o fractură de bazin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, dr. Mihaela Mastan, o fată de 14 ani este diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu edem cerebral, cu hemoragie subarahnoidiană, cu un traumatism toracic cu o posibilă ruptură de splină, este intubată și în coma. O altă fată de 10 ani, cu un traumatism cerebral acut cu o hemoragie subarahnoidiană, care deocamdată nu pune probleme de supraviețuire, va fi supravegheată din punct de vedere neurochirurgical: ” O fată de 11 ani, de asemenea intubată, cu un traumatism abdominal, în șoc hemoragic, cu ruptură de ficat și de rinichi, este în curs de intervenție chirurgicală pe abdomen. O altă fată de 11 ani, cu un traumatism cranio-cerebral cu un hematom epicranian frontal este numai supravegheată și momentan trimisă la examinare computer tomograf” , explică oficialul SJU BN.

  Reamintim că accidentele s-au produs aseară, principalul vinovat fiind un copil de 16 ani din Tureac, care, după ce a băut bine a furat cheile unei camionete ce aparține părinților și a ieșit pe E 58. Din nefericire, plimbarea s-a încheiat tragic pentru toată lumea.

Până la această dată, pe buletinele de presă ale Inspectoratului Județean de Poliție al județului Bistrița-Năsăud au fost raportate 10  de infracțiuni comise de șoferi băuți sau persoane fără drept de conducere!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5