COMEDIE IREZISTIBILĂ, JUCATĂ DE ACTORII IOAN ISAIU, SORIN MISIRIANȚU ȘI ANCA LĂCUSTEANU LA NĂSĂUD !

„Doi ziarişti faliti (actori - Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar - COLAPS. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţă - Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, de o oră și douăzeci de minute”, anunță pe pagina de evenimente a Casei de Cultură ”Liviu Rebreanu”, managerul Silviu Rus.
***
IOAN ISAIU - un actor complet - de teatru și film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro - Secretul Mariei, Îngerașii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating - și în mai multe spectacole de teatru - Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopți de vară, Tom Pain, Tiganiada, Trainspotting.
ANCA LĂCUSTEANU poate fi văzută în spectacolele Shakespeare, I love you, Norway. Today, Edith Piaf, Serbia, mon amour, Improvizacii, Poveste sexuala pentru pian si orchestra.
SORIN MISIRIANȚU - A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege. Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și străinătate.
Biletele s-au pus în vânzare la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Năsăud. Preț bilet întreg pentru adulți 15 lei, iar pentru studenți, elevi și pensionari, prețul biletului este redus la 7 lei. Vârsta recomandată este 16+.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5