Comisie specială pentru verificarea respectării contractului de către Vitalia la depozitul de la Tărpiu

Consilierul liberal Monica Săsărman a propus înfiinţarea unei Comisii speciale, pe o perioadă determinată, care să monitorizeze activitatea care se desfăşoară la depozitul ecologic de la Tărpiu.
 
„Propunerea mea este de a înfiinţa, la nivelul Consiliului Judeţean, o comisie specială, din consilierii care doresc să participe, astfel încât, pe o perioadă determinată să monitorizăm şi noi activitatea care se desfăşoară  şi pentru a şti soluţiile care se impun în situaţia în care contractul nu este respectat, pentru că să planeze suspiciuni asupra Consiliului Judeţean, care să genereze şi proteste sau nemulţumirea populaţiei, nu este tocmai benefic pentru instituţia noastră”, a declarat Monica Săsărman.
 
Astfel, în şedinţa extraordinară de joi, 1 septembrie, pe ordinea de zi va figura şi un proiect de hotărâre privind înfiinţarea Comisiei speciale. De altfel, la nivelul Consiliului Judeţean a fost instituită o comisie de specialişti care evaluează deja situaţia de la faţa locului, după aproape trei ani de activitate.
 
În urma dezbaterilor, a fost stabilit ca din această comisie, care va fi validată mâine, să facă partte vicepreşedintele CJ – Ioan Ţintean (ALDE), liberalul Florin Moldovan, social-democratul Ciprian Ceclan, alături de specialiştii din CJ, Luminiţa Borşa – şeful unităţii de implementare a proiectului, Mihaela Pop, Alexandru Redl şi jr. Violeta Pintea.
 
„Cred că ne vom organiza foarte bine şi vom face săptămânal controale inopinate privind procesarea corectă, funcţionarea tuturor utilajelor de acolo şi, din punct de vedere economic, transparenţa rezultatelor”, a punctat Ioan Ţintean, în plenul CJ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5