Competiţia internaţională pentru renunţarea la fumat QUIT&WIN 2010

Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud informează pe toţi cei care doresc să renunţe la fumat că se pot înscrie la cea de-a VI-a ediţie a concursului „Quit and Win”, care se va desfăşura în perioada 2-29 mai. La finalul competiţiei, concurenţii vor trece printr-un test biochimic care le va verifica abstinenţa. La fel de importantă este şi depoziţia unui martor înscris în formularul de participare.

Se propune celor interesaţi abţinerea de la fumat între 2 şi 29 mai 2010, precedată de trimiterea unui formular de participare înainte de 2 mai. Pot participa persoanele care fumează zilnic de cel puţin un an, cu vârsta de cel puţin 18 ani. Formularele se găsesc pe internet la adresele: www.asef.ro, www.quitandwin.ro şi/sau www.sanatateplus.net şi la sediul Direcţiei de Sănătate Publică din str. Zimbrului nr.5, parter, într-un loc semnalat „QUI&WIN”. Cei care vor trimite formularul individual, îl vor expedia pe adresa: Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, str. Valeriu Branişte, 29, sector 3, cod 030715.

Fumătorii care au completat şi expediat formularul de participare şi au respectat abstinenţa, pot câştiga, prin tragere la sorţi, premii importante. Cei care vor reuşi să renunţe la fumat vor putea câştiga unul dintre cele patru sejururi la două centre de sănătate din ţară. Câştigătorii vor putea petrece două sejururi a câte 11 zile la Centrul de Sănătate Herghelia din judeţul Mureş şi două sejururi a câte 11 zile la Centrul de Sănătate Podiş din judeţul Bacău.

Premiile se vor desemna prin tragere la sorţi pe data de 30 mai, iar câştigătorul va fi anunţat în mass-media pe 31 mai – Ziua Mondială Fără Tutun.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5