Complexul sportiv multifuncţional de la Năsăud, aprobat la Ministerul Dezvoltării. Primarul Romocea: E o investiţie de peste 6 milioane euro

Primarul oraşului Năsăud, Mircea Romocea, viceprimarul Dorin Vlaşin şi reprezentanţii firmei de proiectare au fost la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene pentru a susţine proiectul privind amenajarea Complexului sportiv multifuncţional şi de agrement din Năsăud.

         În fapt, documentaţia acestui proiect a fost supusă analizei Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

„În CTE, a trecut acest proiect. Pasul următor este lansarea procedurii de achiziţii publice de către Compania Naţională de Investiţii. Este un proiect foarte important pentru comunitatea noastră”, ne-a declarat primarul Mircea Romocea.

Proiectul “Complex sportiv multifuncțional și de agrement în orașul Năsăud”, cu o valoare estimată de 6,3 milioane euro,  presupune realizarea unor obiective de investiții pentru locuitorii orașului Năsăud, dar și pentru toți aceia care vor hotărî să își petreacă timpul liber în această locație, şi anume amenajări exterioare pentru acces, respectiv circulație pietonală şi circulație auto și parcări, dar şi amenajări exterioare pentru agrement.  

Este vorba despre bazin acoperit iarnă-vară, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, spații amenajate pentru plajă (300 de locuri), gradene, teren de tenis, teren de volei și baschet, teren de minifotbal și handbal, spații comerciale pentru alimentație publică, vestiare, cabinete medicale, alei pentru circulație pietonală şi 150 de locuri amenajate pentru parcare.

         În imediata apropiere a acestei investiții se va realiza un alt proiect derulat de către Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa, respectiv va fi amenajată o "faleză", prin consolidarea şi indiguirea malului drept al Someşului, de la podul rutier în aval până în dreptul Văii Caselor, pe un tronson ce însumează circa 2 kilometri. Această investiție are o valoare de peste 4 milioane de euro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]