Primarul Mircea Romocea: Avem finanţare de 6,3 milioane de euro pentru Complexul sportiv multifuncţional, la Năsăud. Bazin acoperit, piscine, terenuri de sport

Prin Ordinul ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice nr. 5162/27.06.2018, a fost aprobată finanţarea obiectivului de investiţii „Complex sportiv multifuncţional” din oraşul Năsăud, informează primarul Mircea Romocea. Obiectivul va fi realizat de către Compania Naţională de Investiţii, pe parcursul a 20 de luni.

„Valoarea totală a investiţiei(inclusiv TVA) este de 29.459.726 lei, adică aproximativ 6,327 milioane euro, din care Construcţii plus montaj reprezintă 21 milioane lei. Prin CNI, sunt finanţate lucrări în valoare de 26,975 milioane lei, diferenţa de 2,484 milioane lei fiind asigurată din bugetul oraşului Năsăud. Vorbim despre o suprafaţă construită totală (clădiri, terenuri, bazine) de peste 6000 mp”, ne-a declarat edilul Năsăudului, Mircea Romocea.

În perioada următoare, va fi demarată procedura de achiziţie publică, care va fi „la pachet”, adică elaborare proiect tehnic şi execuţia lucrărilor.

Proiectul “Complex sportiv multifuncțional și de agrement în orașul Năsăud” presupune realizarea unor obiective de investiții pentru locuitorii orașului Năsăud, dar și pentru toți aceia care vor hotărî să își petreacă timpul liber în această locație, şi anume amenajări exterioare pentru acces, respectiv circulație pietonală şi circulație auto și parcări, dar şi amenajări exterioare pentru agrement.  

Este vorba despre bazin acoperit iarnă-vară, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, spații amenajate pentru plajă (300 de locuri), gradene, teren de tenis, teren de volei și baschet, teren de minifotbal și handbal, spații comerciale pentru alimentație publică, vestiare, cabinete medicale, alei pentru circulație pietonală şi 150 de locuri amenajate pentru parcare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5