Comuna Şanţ se pregăteşte de sărbătoare. Finanţări pentru proiecte majore şi Zilele comunei

Comuna Şant se pregăteşte, ca în fiecare an, să îşi sărbătorească zilele dedicate celor care locuiesc în localitate şi nu numai. La începutul lunii septembrie, mai precis în zilele de 2 si 3 se va desfăşura cea de-a patra ediţie a Zilelor Şanţului.

         Organizatorii, sub coordonarea primarului Ioan Szabo, au pregătit un program variat şi deosebit care aduce în faţa şănţenilor artişti de renume dar si ansambluri locale.

Ziua de sâmbăta va debuta cu Vlăduţa Lupău, urmată de Georgiana Lobonţ , trupa 7 Paşi, iar la finalul serii va urca pe scenă Ami.

Ziua de duminică îi va avea în prim plan pe băieţii de la Cumetrii, urmaţi de Florin Ionas – Generalul, iar in final Elena Gheorghe va încununa manifestările dedicate Zilelor comunei Şant cu un recital de excepţie. Nici Teatrul Nescris “Constantin Iugan” nu va lipsi din oferta acestei sărbători.

Nu doar zilele comunei sunt motiv de bucurie în aceste zile, ci şi obţinerea de finanţare guvernamentală pentru construcţia a două poduri în satul Valea Mare şi la Şanţ, în valoare de 1,7 milioane de lei. De asemenea, cei care vor merge de la Şant la Valea Blaznei vor avea în cel mai scurt timp încă nouă kilometri de asfalt, investiţie în valoare de 7,2 milioane de lei.

Aşa că oricum am privi lucrurile, cei din comuna Şanţ au motive întemeiate de sărbătoare, dupa cum ne afirmă primarul Ioan Szabo. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5