ZILELE ŞANŢULUI: Nicuşor Iordan, Vlăduţa Lupău, Georgiana Lobonţ, fiica lui Aurelian Preda, The Boulevard, Amy au cântat la sărbătoare. Primarul Ioan Szabo: Focul de artificii s-a văzut şi de pe lună

Nelu Boldea

Cea de-a IV-a ediţie a zilelor comunei Sunt a debutat sâmbăta în prezenţa a aproape o mie de oameni. Primarul Ioan Szabo a declarat că îşi doreşte să aducă în fa'a “şănţenilor lui dragi” cei mai buni artişti de muzică populară şi uşoară. Rând pe rând în faţa spectatorilor au cântat: Anamaria Rosa Preda (fiica regretatului Aurelian Preda) şi Nicusor Iordan, care au venit tocmai din Teleorman pentru a fi alături de sărbătoarea şănţenilor, Larisa Bozbici, Vlăduţa Lupau, Georgiana Lobonţ, Viorica Hojda, Dănilă Filipoi, Lucreţia Pomohaci, dar şi un taraf tradiţional din Sângeorz Băi, coordonat de Leon Strugar. Tinerii nu au fost neglijaţi nici ei deoarece pe scenă au urcat şi au avut o prestaţie excelentă cei de la The Boulevard urmaţi de mult mai celebra Amy.
Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii care, după părerea primarului Ioan Szabo: “ a fost văzut şi de pe lună”.
Sărbătoarea continuă, azi, de la ora 17.00, cu Cumetrii, Ansamblul Folcloric „Izvorul Someșului”, Teatrul Nescris „Constantin Iugan”, Cristina Bugnar, Florin Ionaș şi Elena Gheorghe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5