Primarul Ioan Szabo: Vă invităm la prima ediţie a Zilelor comunei Şanţ. Avem nevoie de un moment de bună dispoziţie după o vară în care toţi am muncit şi ne-am străduit să facem lucruri plăcute pentru semenii noştri

Edilul frumoasei comune de pe Valea Someşului, Ioan Szabo, ne informează că la sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 13-14 septembrie, are loc prima ediţie a Zilelor comunei Şanţ. Nume cunoscute ale muzicii populare – Lorena, Alex de la Orăştie, Aurelian Preda, Nicuşor Iordan, alături de solişti de la Ansamblul folcloric din comuna Şanţ – „Izvorul Someşului” – Viorica Hoja, Dănuţ Filipoi, Lucreţia Pomohaci, Victoriţa Moisil, Ioachim Cupşa, Daniela Panesiu, formaţia de dansatori din cadrul ansamblului folcloric „Izvorul Someşului” şi trupa de Teatru nescris „Constantin Iugan”. Cu acest prilej vor fi lansate două cărţi: „Comuna Şanţ – repere monografice interbelice” şi „Teatrul Nescris „Constantin Iugan” – autor Dumitru Munteanu.
În acelaşi timp, munca este în floare pentru administraţie. Cele mai recente lucrări recepţionate sunt stăzile Cobăşel şi Ineuţ, pe o lungime de 807 m liniar – asfaltat, valoare 220.000 la, din bugetul local. De asemenea s-a renovat Biserica Ortodoxă la exterior, s-a schimbat acoperişul vechi din anul 1964, cu tablă de cupru de 0,5 şi s-a zugrăvit exteriorul. Valoarea proiectului – aproximativ 600.000 lei, tot din bugetul local. Căminul Cultural din Valea Mare a fost dotat cu scaune, mese şi mobilier de bucătărie nou, în valoare de 120.000 lei. „După realizările din anul 2014 am avut nevoie de acest spectacol pentru ca cetăţenii comunei Şanţ să simtă că suntem alături de ei, pentru a le vorbi de împliniri sau chiar de neîmpliniri, de planurile de viitor pentru comună. Cetăţenii comunei Şanţ au nevoie de un moment de relaxare şi bună dispoziţie pentru a ne descreţi frunţile după o vară în care toţi am muncit şi ne-am străduit să facem cât mai multe lucruri plăcute pentru noi şi semenii noştri” declară primarul Ioan Szabo.
......................
Citiţi ediţia print !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5