Botez de poveste pentru micuţa Irina Maria. Părinţii Georgiana şi Rareş Lobonţ Ciciovan, naşa Vlăduţa Lupău, au petrecut alături de artişti renumiţi

Irina Maria, micuţul îngeraş venit pe lume de Paşti, a fost încreştinat la Dej, Taina Botezului fiind săvârşită de bunic, părintele Vasile Ciciovan, alături de părintele duhovnic Calinic Stupinean, dar şi de părintele Ovidiu Marţiş.
Naşi de botez au fost una dintre cele mai bune prietene ale mamei, Vlăduţa Lupău, împreună cu prietenul ei, fotbalistul Adrian Rus, din Cluj.
După încreştinare, Irina Maria a avut parte de o petrecere de vis la cel mai luxos restaurant din oraşul de pe Someş, Sun Garden Therme, care a fost întreţinută de formaţia maramureşencei Ancuţa Anghel, de Ionuţ de la Mureş şi de DJ Arthur, pe care îl putem admira în fiecare an la Untold.
Printre artiştii prezenţi la evenimentul familiei Ciciovan s-au numărat Oana şi Emilian Matei-Coruţi, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Diana Cârlig şi Ionuţ Bledea, Alexandru Pop, Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman, Lenuţa Filipoi, Dorina Hoza, Ionuţ Jarda. Nu au lipsit străbunicii de la Dumbrăviţa, familia de dascăli, Macedon şi Dorica Mizgan.
Frumoasa mămică a fost îmbrăcată în aceeaşi ţinută cu Irinuca, rochiile fiind create de Adrielle.
Urăm micuţei Irina Maria să crească mare, într-o lume frumoasă, să aibă o viaţă cu mii de realizări, să fie mereu protejată şi iubită de cei ce o înconjoară, iar cântecul popular să-i legene copilăria alături de cea a fratelui mai mare Eduard Nicolas, care se pare că deja cântă prin casă. La mulţi ani, frumoşi copii!
https://www.facebook.com/ciciovan.rares/posts/10161951099995456?__xts__%...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5