Tradiţional românesc în Europa multiculturală

Concurs culinar la Grupul Şcolar Agricol

Azi, de la ora 16.30, la Grupul Şcolar Agricol din Bistriţa, elevii cu talent de bucătari îşi vor dovedi măiestria în promovarea elementelor culturale tradiţionale de Crăciun, produse culinare şi obiceiuri româneşti.

Evenimentul intitulat ,,Tradiţional românesc în Europa multiculturală” este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud prin Centrul Europe Direct Bistriţa, în parteneriat cu Grupul Şcolar Agricol Bistriţa, Primăria Bistriţa şi Inspectoratul Şcolar Judeţean şi are ca scop sensibilizarea tinerilor cu privire la valorile europene, promovarea unităţii şi conservarea diversităţii în cadrul Uniunii Europene.

,,Obiectivul specific este acela de a promova elementele culturale tradiţionale de Crăciun: produse culinare şi obiceiuri, pregătite de elevii Grupului Şcolar Agricol Bistriţa. Vor fi premiate cele mai bune produse de panificaţie, cele mai bune produse de patiserie şi cele mai bune produse culinare tradiţionale”, ne-a declarat Elena Bărbos, consilier de comunicare Centrul Europe Direct Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5