Conducerea școlii are nevoie de TINE

Un lucru cert despre sistemul de învățământ din România, cu toate problemele și neajunsurile sale, este nevoia de implicare activă a elevilor- principalii beneficiari ai educației.
Drept care, Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud anunță  că, odată cu începerea anului școlar, elevii care au împlinit 18 ani intră în cursa pentru ocuparea funcției de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administrație. Prin dreptul de vot pe care îl deții, poți influența decizii ce privesc aspecte importante, precum regulamentul de organizare și funcționare, bugetul, curricullumul la decizia școlii (opționalele), planul de investiții, orarul cursurilor ș.a.m.d. Mai mult, vei putea aduce pe ordinea de zi în cadrul oricărei ședințe puncte relevante, referitoare la problemele cu care se confruntă colegii tăi.
În acest sens, te invităm chiar pe tine să aplici pentru acest post, încurajându-te să militezi pentru respectarea drepturilor colegilor tăi. Urmărește calendarul alegerilor, pregătește-ți scrisoarea de intenție și candidează ca elev reprezentant în Consiliul de Administrație, devenind cel care apară, susține și promovează nevoile și interesele elevilor în forumul decizional al școlii!
Poți accesa metodologia de alegeri a elevului reprezentant în CA, aici: https://bit.ly/2N2qXV5

                                                                        Consiliul Județean al Elevior Bistrița-Năsăud,

                                                                                    Președinte, Daniel FLORE

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5