Conservatorii bistriţeni critică Guvernul şi Consiliul Judeţean

Conservatorii bistriţeni şi-au reluat ieri, aprecierile privind evoluţia crizei economice în România, declarând că aceasta „se instalează într-un ritm alert”.

Liderul interimar PC B-N, Ioan Tudoran, a criticat faptul că statul este indiferent faţă de creşterea numărului de şomeri. Acesta a spus că Guvernul nu dă semne ca ar urma să aplice prea curând planul anticriză.

„Nu ştiu cu ce fonduri vom susţine cei peste 800.000 de şomeri. Criza economică la noi e ceva de genul, femeia cu drobul de sare, stăm, aşteptăm, nu luăm nicio măsură. Toţi promit, dar în afară de schimbarea directorilor la deconcentrate, nu am văzut nimic. Eram o fire optimistă, dar anul acesta nu văd cale de ieşire. Pur şi simplu, nu vrem să găsim soluţii, dăm vina una pe alţii”, a declarat Ioan Tudoran, preşedintele interimar PC B-N.

Tudoran a criticat şi Consiliul Judeţean, reproşând lipsa de interes pentru o administrare eficientă a judeţului, şi a făcut un apel public politicienilor, pentru a ajunge la un consens.

„Cred că suntem neguvernaţi. Consiliu Judeţean avem şi nu avem, directori de deconcentrate avem doar în ziar. Aş face un apel public către toate partidele, poate reuşim să ajungem la o înţelegere”, a concluzionat liderul interimar PC.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5