Preşedintele interimar PC şi-ar fi dori şefia Agenţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare B-N

În calcul negocierilor dintre PD-L şi PSD pentru împărţirea serviciilor descentralizate, PC a fost scos din calcul. Preşedintele PC Bistriţa, Gheorghe Pop, a declarat că în judeţul nostru „împărţirea funcţiilor este o stare care nu se mai termină, şi care nu mai poate continua aşa”.

Potrivit lui Gheorghe Pop, o administraţie eficientă are nevoie de oameni cu experienţă, de oameni bine pregătiţi profesional.

„Se promovează nepo-tismul. Nu se poate să numeşti în conducere pe cineva care aşteaptă un acord la o semnătură, aşteaptă să vină cineva de la Bucureşti, şi să îi zică <>. De unde răsar liderii aceştia, nu ştiu! Partidul Conservator a făcut o ofertă cu oameni specializaţi în diverse domenii, pe care am prezentat-o PSD-ului. Probabil, dânşii au considerat că nu au nevoie de noi”, a spus Gheorghe Pop.

Conservatorii şi-ar fi dorit să aibă oameni în instituţii din domeniul învăţământului, agriculturii, sănătăţii etc. Pe lista nominalizărilor PC figura şi numele lui Ioan Tudoran, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, ca o propunere pentru şefia Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare. Ioan Tudoran(foto) a precizat că ar fi fost un bun manager, deoarece are peste 25 de ani de experienţă în acest domeniu.

După negocieri, instituţia a revenit PD-L, iar la conducere a fost propus Valentin Vlaşin.

„Lucrez din 1974 în domeniul îmbunătăţirilor funciare, şi consider că eram candidatul potrivit pentru această funcţie, spre deosebire de Vlaşin care este inginer mecanic (…) Radu Moldovan şi-a respectat cuvântul faţă de liberali, dar faţă de noi, nu!”, a afirmat Ioan Tudoran, preşedinte interimar PC B-N.ă!>

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5