Consilierii PD-L cer cetăţenilor Bistriţei să se implice în realizarea obiectivelor de interes public

„ Fiecare consilier local poate să fie un deputat pentru cetăţenii din Bistriţa. Atitudinea celor opt consilieri locali PD-L va fi una extrem de constructivă, extrem de apropiată de cetăţeni. Trebuie să fim aproape de ei, de aceea

ne-am propus să ajungem în fiecare cartier, una din soluţii fiind aceea de a crea Consiliile de cartier”, a declarat candidatul PD-L pentru Colegiul 1, Ioan Nelu Botiş. Echipa PD-L îşi propune să organizeze cât mai multe dezbateri, în care aceste propuneri să fie discutate, pentru ca ele să fie cât mai viabile dacă vor ajunge pe agenda de lucru a Consiliului Local. Realizarea unui centuri ocolitoare a municipiului într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Guvernul României, finalizarea în 2010 a unui pod care sa facă legătura între zona Zăvoaie cu strada Sigmirului sunt câteva obiective propuse pe infrastructură. Şi asta nu e tot.

În prag de campanie electorală, avem promisiunea că în Bistriţa, undeva, cândva, vor exista şi parcări…subterane. Consilierii PD-L vor să ne construiască parcări subterane în Piaţa Decebal şi în zona Direcţiei de Finanţe. Locuinţele sociale, reabilitarea bazelor sportive, reabilitarea termică a lăcaşurilor de cult, preluarea cinematografului „Dacia” şi realizarea unui nou centru socio-cultural sunt alte obiective susţinute de grupul de consilieri PD-L. „Foarte multe din proiectele promovate de PD-l se regăsesc acum şi în agenda de campanie a celorlalte partide”, a declarat consilierul local PD-L, Gavril Benţa. Alături de echipa PD-L este şi fostul primar, Vasile Moldovan, acum simplu membru de partid. „Obiectivele noastre din campania locală se regăsesc şi în această campanie, adaptate la noile condiţii. Aceste proiecte au rezultat în urma unui dialog permanent între noi şi cetăţeni. Sunt alături de echipa care va fi în această toamnă”, a precizat Vasile Moldovan.

Consilierii PD-L mizează pe faptul că şi ceilalţi consilieri vor avea o atitudine la fel de constructivă şi obiectivele propuse vor trece cu brio în cadrul şedinţelor de consiliu local. „Ne bazăm foarte mult pe ajutorul consilierilor din PNL. Aşteptăm ca ei să se ţină de cuvânt, şi astfel proiectele de hotărâre legate de menţinerea taxelor şi impozitelor la acelaşi nivel ca şi anul trecut, precum şi asigurarea transportului gratuit pentru pensionari, să fie adoptate. Mesajul consilierilor PD-L este unul de colaborare, de atitudine constructivă şi pozitivă”, a concluzionat Botiş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5