PD-L: „Facem apel tuturor partidelor de a gândi o campanie constructivă, bazată pe proiecte şi urăm succes fiecărui candidat!”

Cursa pentru câştigarea fotoliilor de deputat şi senator a intrat în linie dreaptă. La început de campanie, candidaţii şi-au făcut deja încălzirea prin tot felul de acţiuni în teritoriu. Dincolo de afişele stradale, care vor deveni o constantă a peisajului cotidian, timp de o lună, este de aşteptat ca accentul să fie pus pe campania door to door, completate însă de alte mijloace care şi-au dovedit deja eficienţa pentru anumite categorii de electorat. Democrat-liberalii din judeţul nostru s-au decis să înceapă campania propriu-zis, de luni, 3 noiembrie. „Va fi o campanie de 30 de zile, în care fiecare partid îşi va demonstra forţa umană, materială şi logistică. Ne dorim să avem şansa întâi prin echipa lansată oficial la apă, prin programele naţionale şi judeţene, prin prezenţele candidaţilor noştri în casele oamenilor. Nu vom avea o lansare la nivel de judeţ, iar prima lansare în teritoriu va fi la Beclean, în 6 noiembrie”, a declarat liderul judeţean PD-L, Ioan Oltean, care duce o bătălie pentru un nou mandat de deputat pe Colegiul 3.

La întâlnirea cu jurnaliştii a fost prezent şi Sabin Ilieşi, candidatul PD-L pentru Senat pe Colegiul 2. Ilieşi s-a arătat optimist în privinţa rezultatelor pe care le vor obţine, deoarece la aceste alegeri parlamentare Organizaţia Judeţeană a PD-L se prezintă cu cei mai buni candidaţi. „Ne-am propus o campanie electorală pozitivă în relaţiile cu electoratul, cu mass-media. Începând de luni, vom merge din casă în casă, pentru ca oamenii să ne cunoască personal”, a precizat Ilieşi.

Ioan Sbîrciu, „candidatul de lux” al PD-L, cum a fost numit, s-a arătat mândru că face parte dintr-o echipă puternică, aşa cum este cea a democrat-liberalilor. „Cei din PD-L sunt o echipă de excepţie, sunt foarte buni şi asta mă obligă, mă simt dator să câştig”, a spus Ioan Sbîrciu. Profesorul universitar doctor Ioan Sbîrciu este una din surprizele electorale ale democrat-liberalilor, şi se bucură de sprijinul liderului Ioan Oltean. „Sbîrciu face cinste acestui judeţ, dacă va fi ales senator. Noi vom transmite informaţia corectă oamenilor din teritoriu, lăsându-le posibilitatea să discearnă corect,” a afirmat Oltean.

Unul dintre candidaţii PD-L care a demarat în forţă în această bătălie electorală este Ioan Botiş, care se luptă pentru un post de deputat pe Colegiul 1. Botiş este un personaj cunoscut în judeţ, mai ales prin prisma activităţii de director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud. Nu întâmplător, Botiş a ales AJOFM pentru a marca debutul campaniei electorale. „Am început campania la AJOFM, deoarece oamenii de acolo reprezintă pentru mine un izvor de energie. Voi rămâne acelaşi om care am fost la agenţie”, a precizat Botiş.

Au lipsit de la întâlnirea cu presa, Ioan Andreica- candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 4 şi noul membru PD-L, Vasile Marc care se luptă pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul 2.

Ca un fapt divers în ceea ce îi priveşte pe democrat-liberali, la nivel judeţean, potrivit lui Ioan Oltean, nu se vor realiza sondaje de opinie.”Nu am făcut nici un sondaj, şi nici nu vom face. Plecăm de la premisa că trebuie să câştigăm aceste alegeri”, a încheiat Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5