Reacţii ale candidaţilor PD-L, după primele două săptămâni de campanie electorală

„Zilnic, candidaţii PD-L sunt în teritoriu, unde distribuie materiale informative, în general facem o campanie pozitivă. Nu rupem afişe, nu atacăm contracandidaţii. Noi ne delimităm, de asemenea, de acte de duritate, cu toate că ne confruntăm cu ele. În comuna Rebra, unul dintre colegii din echipa de campanie a fost uşor lovit, iar în comuna Romuli, afişele dispar, imediat ce le lipim”, a declarat deputatul PD-L, Ioan Oltean în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii.

Reacţiile lui Ioan Oltean survin în urma atacurile lansate de către deputatul PSD, Radu Moldovan. Oltean se dezice de toate aceste calomnii şi injurii apărute atât în raportul întocmit de Asociaţia ProDemocraţia şi Agenţia de Monitorizare a Presei, cât şi în ultimele declaraţii ale lui Radu Moldovan. „Nu am fost niciodată interesat să urmăresc care sunt preocupările colegilor mei.

Eu nu renunţ la candidatură, pentru că aşa îmi spune Radu Moldovan. Principala lui preocupare e să mă denigreze. Vreau să îi transmit lui Radu Moldovan că , sunt singurul deputat care a restituit integral banii din chirii”, a precizat Oltean.

Candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1, Ioan Nelu Botiş, şi-a exprimat, şi el nemulţumirea, pentru modul în care i-a dispărut un banner, care, până la urmă, s-a dovedit a fi fost luat jos, „din greşeală”, de foştii colegi de la PSD. „Iniţial am vrut să fac o plângere penală, dar am vorbit cu cei de la PSD, şi mi-au confirmat că a fost o greşeală. Îi rog oficial şi public să trimită bannerul la sediul PD-L”, a afirmat Botiş.

Cel mai pozitiv în reacţii a fost candidatul PD-L pentru Senat în Colegiul 1, profesorul universitar doctor, Ioan Sbîrciu, care în urma vizitelor prin întreprinderi, societăţi comerciale, a constat că oamenii, deşi sunt speriaţi, ar mai acorda o şansă PD-L la guvernare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]